Dovada supremă de iubire pentru Laurențiu Reghecampf: „Recunoștință Soarelui Nostru!”

Moldoveanu Camelia / 18.10.2021, 19:31
Dovada supremă de iubire pentru Laurențiu Reghecampf: „Recunoștință Soarelui Nostru!”

Anamaria Prodan a decis să-l ierte pe Laurențiu Reghecampf pentru că a depus actele de divorț. Impresara i-a oferit dovada supremă de iubire în ultima sa declarație. Împăcare surpriză în showbiz-ul românesc, cu toate că presupusa amantă este însărcinată.

Șocant! Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf

Antrenorul CSU Craiova a anunțat  pe 10 octombrie că a depus actele de divorț, însă nu vrut să vorbească și despre femeia cu care a înlocuit-o pe Anamaria Prodan. Corina Caciuc, cea despre care se spune că ar fi noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, a fost fotografiată cu mâna pe burtica de graviduță. Impresara a venit cu declarație promisă și a anunțat că l-a iertat pe tehnician.

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb si sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII.

NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect și recunoștiință putem noi, familia, să-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF?”, a spus Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.

„Familia îl susține în orice decizie ia!”

Impresara FIFA a continuat declarația de dragoste către soțul ei mărturisind că familia o să-i accepte orice decizie. Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că acceptă relația lui Reghe cu presupusa amantă, chiar și copilul. Mesaj misterios, însă clar împotriva unui divorț.

O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial și penibil, aplicând răutate în tot ceea ce întreprid, dar nu le judec pentru că toate sufletele sunt bune în fața lui Dumnezeu!

Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, și nu mă interesează nimic din ce-și dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o să-l susținem și mai tare și îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit, URAGAN de pe pământ numit PRODAN.) asta ar fi esentialul”, este o parte din mesajul pe care Anamaria Prodan l-a transmis.