Dragoș Nedelcu a fost trimis cu forța pe teren în derby-ul FCSB – U. Craiova 0-1. „Nu a vrut să joace că ploua afară! Îl vând!”

Gabriel Peneș / 20.05.2021, 14:17
Dragoș Nedelcu a fost trimis cu forța pe teren în derby-ul FCSB – U. Craiova 0-1. „Nu a vrut să joace că ploua afară! Îl vând!”

Dragoș Nedelcu a fost trimis cu forța pe teren în derby-ul FCSB – U. Craiova 0-1. Fotbalistul de 24 de ani a intrat în dizgrația lui Gigi Becali. Revenit după o accidentare, fundașul a fost schimbat în minutul 68 al partidei pierdute în fața trupei din Bănie. Asta, deși intrase pe teren cu banderola de căpitan al echipei pe braț.

Dragoș Nedelcu a fost trimis cu forța pe teren în derby-ul FCSB – U. Craiova 0-1

Lucrurile se complică pentru fosta speranță a fotbalului nostru. Dragoș Nedelcu a fost trimis cu forța pe teren în derby-ul FCSB – U. Craiova 0-1. „Închizătorul” de 24 de ani trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei. Nedelcu era, acum câțiva ani, om de bază la naționala U21 și mulți îi prevedeau un viitor mare. Dar, odată cu mutarea de la Viitorul la FCSB, în 2018, Nedelcu a luat-o la vale. A depășit și vârsta „de tineret”, iar la tricolorii mari a fost convocat la niște partide amicale, dar pe vremea neamțului Daum.

În partida cu Craiova, a intrat pe teren cu banderola de căpitam pe braț. Nemaivând o miză specială, Becali a preferat să trimită în joc un fel de echipă „a doua”. Nedelcu, folosit ca fundaș central, a greșit la golul marcat de Cicâldău în minutul 55. Culmea, chiar de fostul său coleg de cameră de la Viitorul, încă din vremea junioratului. 13 minute mai târziu, a fost înlocuit. Iar după meci, Becali și-a ironizat jucătorul așa cum doar el știe să o facă.

Dragoș Nedelcu a fost trimis cu forța pe teren în derby-ul FCSB - U. Craiova 0-1. „Nu a vrut să joace că ploua afară! Îl vând!”
Dragoș Nedelcu a fost trimis cu forța pe teren în derby-ul FCSB – U. Craiova 0-1. „Nu a vrut să joace că ploua afară! Îl vând!”, a afirmat, enervat de jucător, Gigi Becali

„Nu a vrut să joace că ploua afară! Îl vând!”

Echipa a fost impresionantă. Copii, dar luptători. Dacă nu făcea nenea Nedelcu greșeala aia, care nenea Nedelcu el crede că suntem la teatru… bă, aici e fotbal. Dacă nu făcea, putea să fie meci egal. Eu, când mă întrebați, îmi spun părerea de moment. E posibil să mă înșel”, a spus Gigi Becali, la DigiSport Special.

La rândul său, la interviul de după meci, Nedelcu a spus că nu se simte în cea mai bună formă, mai ales că a revenit după o perioadă lungă în care a fost accidentat.

Revin după o perioadă foarte lungă, în care am avut ghinion. Nu pot să fac nimic din punctul ăsta de vedere, dar ușor-ușor o să capăt încredere și minute. Mă simt obosit. Bănuiesc că după acest cantonament o să fiu 100%. Am nevoie să alerg, să prind încredere și să nu mi se mai pună crampe. E frumos ca fundaș central, oriunde pe teren e frumos”, a declarat fotbalistul.

Dar lucrurile nu s-au terminat aici. Joi, patronul FCSB a revenit cu precizări legate de Nedelcu și prestația sa. Gigi Becali a afirmat, nici mai mult, nici mai puțin, că fotbalistul nu a mai vrut să joace din cauză că ploua. Milionarul l-a pus deja pe „lista neagră” de transferuri, dar cere 2 milioane de euro pe el, aproape de suma pe care a dat-o când l-a luat de la Viitorul.

Păi dacă nu mai vrea să joace pentru că plouă… El nu voia să mai joace pentru că a început ploaia. El nu vede copiii ăia cât s-au zbătut acolo, că și-au dat viața? El joacă la mișto, din cauza lui am luat golul. Și copiii ăia, săracii, munca lor, sudoarea lor… Pleacă Nedelcu, dar trebuie să scot banii pe el. Nu cât m-a costat. Că m-a costat 2 milioane transferul, plus el, 800.000 nu știu cât. Eu vreau 2 milioane pe el”, a spus Becali la Pro X.