Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB! Gigi Becali nu ar fi dorit să-l dea, însă s-a răzgândit după discuția cu jucătorul

Moldoveanu Camelia / 07.07.2021, 22:39
Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB! Gigi Becali nu ar fi dorit să-l dea, însă s-a răzgândit după discuția cu jucătorul

Gigi Becali a făcut o excepție în ceea ce privește pe transferurile și l-a dat pe Dragoș Nedelcu. Jucătorul nu o să se mai întoarcă la FCSB după Jocurile Olimpice de la Tokyo. Unde urmează să joace din noul sezon fotbalistul cumpărat cu 2,13 milioane de euro de către „roș-albaștri”.

Dragoș Nedelcu nu se mai întoarce la FCSB de la Tokyo

După un sezon slab la FCSB, jucând un singur meci, Gigi Becali a decis că acesta nu are cum să mai ajute echipa. Cumpărat de la FC Viitorul în 2017 cu 2,13 milioane de euro, Dragoș Nedelcu este acum împrumutat în Cipru. Nici la echipa națională nu a fot prea prezent, însă din lipsă de fotbaliști Mirel Rădoi l-a convocat pentru Olimpiada de la Tokyo.

Finanțatorul FCSB anunță că prezența lui Dragoș Nedelcu în lotul lui Mirel Rădoi nu o să fie afectată. Mai mult, Becali a ținut să sublinieze că în cazul lui a înțeles situația și a făcut o excepție, cu toate că n-ar fi vrut să-l dea. În prezent fotbalistul este cotat la 400.000 de euro.

L-am împrumutat în Cipru. L-am înțeles pe băiat. Deși am zis că nu vreau să dau drumul ăstora mai importanți din echipă, am făcut o excepție pentru Nedelcu. O să aflați cât de curând toate detaliile transferului, dar el oricum o să se ducă cu Mirel și la Olimpiadă.

Păi dacă nu mai vrea să joace pentru că ploua. El nu voia să mai joace pentru că ploua. Jucătorii ăia își dădeau viața și el nu voia. Pleacă Nedelcu, dar trebuie să scot banii pe el. Eu vreau 2 milioane pe el. M-a costat două milioane transferul, plus 800.000 salariu…”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro

FCSB a mai renunțat la un jucător de perspectivă! Merge în Liga 2 să lupte pentru promovare

Ultimul nume de pe această listă este cel al lui Alexandru Pantea. Tânărul fundaș de numai 17 ani va merge sub formă de împrumut la FC Hermannstadt. Clubul din Sibiu a anunțat oficial mutarea, precizând că jucătorul se află deja în cantonamentul echipei preluate în această vară de fostul rapidist Marius Măldărășanu.

Alexandru Pantea este un fundaș lateral în vârstă de 17 ani, care a venit la A.F.C.Hermannstadt sub formă de împrumut de la F.C.S.B.. Acesta evoluează pe partea stângă a terenului, dar are un joc la fel de bun pe ambele picioare și poate acoperi astfel și partea dreaptă a defensivei.

Alex a evoluat până acum la F.C.S.B., unde a bifat 11 prezențe în ultimele două sezoane, inclusiv 21 de minute într-un meci din preliminariile Europa League. Tânărul fundaș este internațional România U19 și este cotat la suma de 150.000 de euro pe siteurile de specialitate”, a transmis FC Hermannstadt pe site-ul oficial.