Gigi Becali a decis! Ce va face de Crăciun și Revelion, după ce a dispărut din viața publică

Marian Cărăvan 22.12.2020, 17:17
Gigi Becali a decis! Ce va face de Crăciun și Revelion, după ce a dispărut din viața publică

Gigi Becali pare să se fi liniștit după ce echipa sa a revenit în fotoliul de lider și a încheiat turul de campionat pe prima poziție a clasamentului. După ce a dispărut din viața publică, patronul FCSB va fi în continuare la fel de discret.

Planul lui Gigi Becali de Crăciun și Revelion

Suntem în preajma Sărbătorilor într-un an atipic. Foarte înverșunat în prima parte a lui 2020, Gigi Becali a decis că e mai bine să se retragă din viața publică. Obișnuiți cu aparițiile la tv și cu declarațiile spumoase ale patronului FCSB, microbiștii nu mai au parte acum de „spectacolul” oferit de Gigi Becali. În schimb, echipa sa a început să se exprime din ce în ce mai bine pe teren și încheie turul de campionat pe primul loc. Dar ce face Gigi Becali în acest timp? Oameni din anturajul latifundiarului din Pipera au făcut dezvăluiri interesante.

Dispariția lui Gigi Becali din viața publică este pusă pe seama faptului că patronul FCSB urmează calea bisericii. Și urmează acest ritual cu sfințenie. Nu se abate de planul său, mai ales acum de Sărbători. Fără petrecerile extravagante ca în alți ani, când se dădea în spectacol. De Crăciun și în noaptae dintre ani, Gigi Becali va fi la biserică, iar familia sa a fost deja înștiințată, informează Pro Sport.

Gigi Becali nu vrea sa mai auda de petreceri extravagante
Gigi Becali nu vrea sa mai auda de petreceri extravagante

Gigi Becali intenționează să se retragă la mânăstire

Gigi Becali a pozat deseori într-un om religios, un creștin cu frică de Dumnezeu și spune că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire. Dar ar putea să o facă mai repede decât și-ar fi imaginat.

În ultimii ani, patronul FCSB a vizitat mai multe mănăstiri din România, însă una dintre ele i-a atras atenția în mod deosebit. A mers acolo în mod repetat și a făcut donații generoase. Vorbim de Schitul Pătrunsa. Ansamblul monahal din comuna Bărbătești, din județul Vâlcea, este construit sub vârful Buila. Nu mulți se încumetă să îl viziteze, fiind greu accesibil. Zona este superbă, despărțită de civilizație de opt kilometri de drum neasfaltat. Deși anunțase că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire, abia după vârsta de 75-80 de ani, Gigi Becali ar putea să ia o decizie în acest sens mult mai devreme, scrie Sport.ro.

FCSB l-a liniștit pe Gigi Becali. Încheie anul pe primul loc

De când Gigi Becali a dispărut din viața publică, FCSB a avut o evoluție bună în campionat. La jumătatea sezonului regular, FCSB e pe prima poziție a clasamentului, cu 34 de puncte. La cumpăna dintre ani, FCSB tronează pe locul 1.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe