Dragoș Nedelcu, nepregătit pentru fotbalul din liga secundă germană. Antrenorul celor de la Dusseldorf a recunoscut acest aspect

Giosanu Catinca / 27.07.2021, 15:08
Dragoș Nedelcu, nepregătit pentru fotbalul din liga secundă germană. Antrenorul celor de la Dusseldorf a recunoscut acest aspect

Dragoș Nedelcu nu este deloc pregătit pentru fotbalul din liga secundă germană, sau cel puțin așa să impresia. Antrenorul celor de la Dusseldorf a recunoscut că internaționalul român se confruntă cu ceva probleme în momentul de față și că întâmpină dificultăți când vine vorba să intre pe terenul de fotbal. Ce se întâmplă, mai exact, cu jucătorul care și-a început cariera de fotbalist la Viitorul Constanța?

Dragoș Nedelcu nu este pregătit pentru fotbalul din liga secundă germană

Dragoș Nedelcu a fost împrumutat de Dusseldorf, în vara acestui an, de la FCSB. Contractul de împrumut urmează să expire la finalul actualului sezon, însă nemții vor putea să-l achiziționeze definitiv, pentru două milioane de euro. Nedelcu a jucat în partida Sandhause – Fortuna Dusseldorf, 0-2, din prima etapă de 2.Bundesliga. Românul a evoluat pe postul de fundaș central, însă, în minutul 69, a fost înlocuit cu Bodzek.

Dragoș Nedelcu a întâmpinat ceva probleme după debutul la Fortuna Dusseldorf. Tânărul în vârstă de 24 de ani a fost folosit ca titular la Fortuna Dusseldorf în meciul câștigat în fața celor de la SV Sandhausen, scor 2-0, dar fotbalistul nu a impresionat mai deloc în meciul cu Sandhausen. Evoluțiile sale l-au dezamăgit pe antrenorul echipei din liga a 2-a germană.

Antrenorul celor de la Dusseldorf a răbufnit la adresa românului

Fostul jucător de la FCSB nu se mai simţea deloc bine la formația bucureșteană, dar nici la noua sa echipă nu pare să dea randament. Deși a fost titularizat la primul meci din 2.Bundesliga din sezonul 2021 – 2022, antrenorul Christian Preuser a decis să îl înlocuiască cu SV Sandhausen, iar acum a explicat de ce a luat această hotărâre.

Christian Preuser, antrenorul Fortunei Dusseldorf, s-a declarat dezamăgit de evoluția lui Dragoș Nedelcu. Tehnicianul  este de părere că internaționalul român are probleme de adaptare la fotbalul german.

Viteza și intensitatea din liga a doua germană sunt diferite de cele cu care este obișnuit el în România. A fost pur și simplu o măsură de precauție.”, a subliniat Christian Preuser, potrivit publicației rp-online.

Nedelcu a preferat să se limiteze doar să nu greșească, însă a luat totuși un cartonaș galben în minutul 47. Acesta a fost și motivul pentru care antrenorul l-a și schimbat în minutul 69, cu Bodzek.

Dusseldorf a terminat pe locul 5 în sezonul precedent în 2. Bundesliga, iar acum are luptă pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului german.