Drăgușin, inspirat de colegul Ronaldo. Se transformă într-o bestie! „A pus pe el 6 kilograme de mușchi!”

Olteanu Ștefan / 27.02.2021, 15:05
Drăgușin, inspirat de colegul Ronaldo. Se transformă într-o bestie! „A pus pe el 6 kilograme de mușchi!”

Radu Drăgușin trage tare pentru a-și vedea visul împlinit la Juventus. Fundașul central de 19 ani a luat exemplul lui Ronaldo și rupe sala. Impresarul fotbalistului a dezvăluit ce program spartan are pentru a fi sigur că nu greșește.

Drăgușin, inspirat de colegul Ronaldo

Radu Drăgușin se insipră de la Ronaldo pentru a ajunge om de bază în echipa lui Juventus. Fundașul central de doar 19 ani a jucat deja patru meciuri pentru echipa mare a torinezilor în acest sezon, iar două dueluri au fost chiar din postura de titular.
Drăgușin urmează să semneze un nou contract cu Juventus și continuă să impresioneze la capitolul seriozitate. Impresarul Florin Manea spune ca Drăgușin face sacrificii enorme pentru a fi mai pregătit pe zi ce trece. De la nutriție și până la programul din sala de forță, Drăgușin nu ratează niciun detaliu atunci când vine vorba despre viitorul său în fotbalul mare.

El e un copil care își dorește să ajungă și eu ca agent trebuie să îi creez toate condițiile ca el să reușească. Normal că depinde de el. El a muncit. El a pus șase kilograme de muschi. Mănâncă de un an jumatate pe cântar. Îi cântărește mama lui fiecare produs în parte. Are 100 de grame de carbohidrați, are nutriția făcută pe un an înainte”, a spus Florin Manea, pentru Digi Sport, potrivit sport.ro.

Radu Drăgușin are grijă ce mănâncă pentru a fi la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic
Radu Drăgușin are grijă ce mănâncă pentru a fi la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic

Radu Drăgușin, contract pe cinci sezoane la Juventus

Impresarul Florin Manea anunța în urmă cu câteva zile că acordul dintre Juventus și Drăgușin este unul total. Contractul ar urma să fie semnat săptămâna viitoare. Noua înțelegere îl va ține pe Dragușin la Torino până în 2025.

Acest copil face niște sacrificii, iar noi trebuie să ne asiguram că îi dăm, prin ceea ce putem noi să facem, șansele ca el să le valorifice. Eu nu cred că dacă Radu joacă 10 meciuri la orice echipă, nu va juca bine. Va juca foarte bine”, a mai spus impresarul jucătorului, conform aceleiași surse.

Radu Drăgușin a împlinit la începutul lunii 19 ani, iar cota lui de piață este de 800.000 de euro, conform Transfermarkt.
El ar putea intra titular în duelul Verona – Juventus din Serie A, programat sâmbată seara, de la 21:45. Torinezii nu se pot baza pe veteranii Bonucci și Chiellini, ambii fiind accidentați. De asemenea, pentru Juventus urmează și un duel extrem de important la mijlocul săptămânii. Juve primește vizita lui Porto în optimile Champions League, iar formația antrenată de Andrea Pirlo este obligată să câștige. Meciul tur s-a terminat cu scorul de 2-1 în favoarea portughezilor.

Radu Drăgușin ar putea fi titular cu Verona în Serie A
Radu Drăgușin ar putea fi titular cu Verona în Serie A