Impresarul lui Drăgușin confirmă acordul total între fotbalist și Juve: ”Ne-am înțeles la bani. Îl plac foarte mult!”

Olteanu Ștefan / 23.02.2021, 14:50
Impresarul lui Drăgușin confirmă acordul total între fotbalist și Juve: ”Ne-am înțeles la bani. Îl plac foarte mult!”

Contractul lui Radu Drăgușin cu Juventus expiră în vară, iar impresarul anunță o nouă înțelegere. Florin Manea spune că negocierile sunt aproape la final și fundașul central urmează să semneze un contract pe cinci sezoane.

Impresarul lui Drăgușin confirmă acordul total între fotbalist și Juve

Adus în 2018 de la Sport Regal București, Drăgușin mai are contract cu Juventus până în iunie 2021. Puștiul de 19 ani a prins minute importante în tricoul echipei mari din Torino, inclusiv în Champions League. În Cupa Italiei, fundașul central a fost titluar și integralist în victoriile cu Genoa și Spal.
Convinși de prestatiile solide ale lui Drăgușin, dar și de potențialul acestuia, șefii lui Juventus au decis să îi ofere un nou contract.
Impresarul fotbalistului, Florin Manea, spune că actele sunt aproape semnate. Înțelegerea îl va ține pe Drăgușin la Juventus pentru următorii cinci ani:

Suntem foarte aproape de semnarea unui nou contract pentru Radu Drăgușin cu Juventus. Săptămâna aceasta, cel mai târziu săptămâna viitoare, Drăguşin semnează cu Juventus pe cinci ani. Conducătorii lui Juventus sunt încântaţi. Să vă dau un exemplu. Au platit 260.000 de euro pentru el, foarte puţin.
Pentru un junior de la FC Barcelona au plătit două milioane de euro şi nu l-au păstrat. L-au cedat la Manchester City”, a spus Florin Manea, la Radio Gold FM.

Drăgușin, la un pas să semneze pe cinci ani cu Juventus
Drăgușin, la un pas să semneze pe cinci ani cu Juventus

Juventus a dat lovitura cu transferul lui Drăgușin

Cotat la 800.000 de euro de Transfermarkt, Drăgușin are patru apariții în tricoul echipei mari de la Juventus. De asemenea, el are și două prezențe în naționala U21 a României.
Suma de doar 260.000 de euro pe care a platit-o Juventus pentru el este un adevărat chilipir. Impresarul Florin Manea spune că majoritatea cluburilor europene și-au luat „țeapă” atunci când au transferat un român, însă în cazul lui Drăgușin nu se poate vorbi de așa ceva.

Orice transfer este un succes. Devine productiv după ce-l vinzi ulterior mai bine decât l-ai cumpărat. Ca în orice afacere. În afara lui Răzvan Marin, toate celelalte transferuri ale românilor au reprezentat eșecuri.
Vlad Chiricheş a fost cumpărat cu 8 milioane şi fost vandut după aceea cu 4 milioane. Florin Gardoş a costat 6 milioane şi cedat gratis. Nicuşor Stanciu a fost achizitionat cu 10 milioane şi cedat cu 4. Răzvan Marin, în schimb, a fost luat cu două si dat cu 10, chiar dacă după aceea a fost vândut iar la Cagliari cu 4. Cluburile europene au primit adevărate lovituri pe seama românilor”, a mai spus Florin Manea, potrivit sursei citate.

Pe urmele lui Drăgușin au fost echipe importante în această iarnă. Leipzig a insistat pentru transferul fundașului român, iar recent, trei cluburi din Premier League s-au interesat de situația lui Drăgușin.

Juventus a dat lovitura cu transferul lui Drăgușin
Juventus a dat lovitura cu transferul lui Drăgușin