Juve îl face milionar pe Drăgușin! Salariu impresionat oferit românului. Iată toate detaliile contractului!

Penes Gabriel / 23.02.2021, 09:41
Juve îl face milionar pe Drăgușin! Salariu impresionat oferit românului. Iată toate detaliile contractului!

Juve îl face milionar pe Drăgușin! Salariu impresionat oferit românului. Radu Drăgușin (19 ani) i-a convins pe italieni că merită să rămână la „Bătrâna Doamnă”. Astfel, clubul i-a pus pe masă o ofertă generoasă, ce-i va transforma viața tânărului fundaș. Drăgușin dorește să continue la Juventus, în ciuda faptului că multe cluburi europene îl aveau în vizor pentru un transfer.

Juve îl face milionar pe Drăgușin!

Juve îl face milionar pe Drăgușin! Tânărul fundaș român a făcut impresie la multipla campioană a Italiei. Nu doar că face parte din lotul condus de Andrea Pirlo, dar a și debutat în Serie A cu succes. Calitatea și vârsta sunt atuuri de care Juve nu putea să nu țină seama. Mai ales că, în ultima perioadă, Drăgușin a fost „luat la țintă” de multe alte forțe europene. De la revelația din Bundesliga, Leipzig, până la Tottenhamul lui Jose Mourinho.

Pe de altă parte, Drăgușin dorea un contract ferm, care să-i garanteze dezvoltarea viitoare în cadrul clubului. El respingea categoric prelungirea contractului urmată de vreun împrumut la cine știe ce altă echipă aleasă de torinezi. Campioana Italiei a discutat în ultimele săptămâni cu impresarul Florin Manea, cel care se ocupă de latura sportivă, Dar și cu agentul Pablo Bentancur, cel care gestionează drepturile de imagine ale fotbalistului român.

Juve îl face milionar pe Drăgușin! Salariu impresionat oferit românului. Iată toate detaliile contractului!
Juve îl face milionar pe Drăgușin! Campioana Italiei știa că și Jose Mourinho dorea să-l transfere la Tottenham pe fundașul român de 19 ani aflat în curtea torinezilor

Salariu impresionat oferit românului. Iată toate detaliile contractului!

Juventus Torino i-a oferit acum un contract superatractiv lui Radu Drăgușin pentru a-l convinge să rămână la club. Conform ProSport, fotbalistul de 19 ani ar urma să încaseze un salariu „regesc”, de un milion de euro, net, pe an. Torinezii au solicitat ca noul contract să aibă o durată de cinci ani! În aceste condiții, românul este foarte aproape de a-și pune semnătura pe contract. Mai ales că și el și familia lui își doresc să rămână la Torino.

Florin Manea, impresarul jucătorului, a dezvăluit la un moment dat că italienii au plătit 260.000 de euro pe vremea când Radu se afla la Academia Regal Sport. Asta, în timp ce FCSB și Universitatea Craiova n-au vrut să achite o sumă mult mai mică, de câteva zeci de mii de euro. În plus, salariul primit până acum la Juventus era unul absolut modest, de doar 3.500 de euro pe lună.

Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, a oferit detalii din culisele transferulul tânărului fundaș la Juventus, din urmă cu 2 ani. Agentul a dezvăluit că italienii au plătit 260.000 de euro pe vremea când Radu se afla la Academia Regal Sport, în timp ce FCSB și Universitatea Craiova n-au vrut să achite o sumă mult mai mică, de câteva zeci de mii de euro.

Radu nu este orientat spre bani, deci nu e doar chestia de bani. El are un salariu de 3.500 de euro pe lună și ne-au sunat să îi facă 6.000, să îi facă 10.000. A jucat aseară în Champions League cu 3.500 de euro salariu (nr – meciul cu Dinamo Kiev din decembrie 2020). Nu e o chestie de bani. Dacă are valoare de echipă mare a lui Juve, atunci cred ca poate avea salariu și 1 milion de euro, cât are un jucător de primă echipă la ei, ăsta e cel mai mic salariu.”, a spus Florin Manea, pentru sport.ro.

VIDEOCLIPUL ZILEI