Drama fostei colege a Simonei Halep. Ce i s-a întâmplat Alexandrei Cadanțu și cine este soțul ei

Moldoveanu Camelia / 17.09.2021, 11:38
Drama fostei colege a Simonei Halep. Ce i s-a întâmplat Alexandrei Cadanțu și cine este soțul ei

Alexandra Cadanțu, fosta colegă a Simonei Halep, s-a căsătorit și ea în acest an. Din nefericire, o accidentare gravă i-a transformat viața complet. Situația dramatică a împins-o să facă un gest neașteptat.

Situație dramatică. Alexandra Cadanțu a ajuns într-un punct critic

Simona Halep nu este singura jucătoare de tenis din România care s-a căsătorit în acest an. Alexandra Cadanțu (31 de ani) a spus un mare „Da!” pentru deveni doamna Ignatik.  Soțul româncei, Uladzimir Ignatik este și el un jucător de tenis, însă perioada lui de glorie a fost la juniori, atunci când a jucat o finală la Wimbledon și a câștigat trofeul de la Roland Garros în 2007.

Cu toate că acum este cu zâmbetul pe buze, Alexandra Cadanțu a trecut prin clipe dramatice în urmă cu trei ani. Tenismena care se află acum pe locul 226 WTA și concurează în circuitul ITF, s-a confruntat cu o accidentare destul de gravă. Pentru că a stat departe de competiții a ajuns să aibă probleme cu banii, Alexandra Cadanțu a postat un mesaj pe un site de strângere de fonduri.

Bună, numele meu este Alexandra Cadanțu si sunt jucătoare profesionistă de tenis încă din anul 2004. Cea mai bună poziție a mea în clasamentul WTA a fost 59, în anul 2014. Din păcate, la sfârșitul anului, am suferit o accidentare gravă: o ruptură de mușchi abdominal de 6 cm, așa că am fost nevoită să iau o pauză de la competiții. Am avut, de asemenea, nevoie de o operație dificilă de deviație de sept pentru a putea să respir normal. De atunci, încerc să revin in top”, a scris Alexandra Cadanțu pe site-ul gofundme.com

„Simona Halep știe cu siguranță să organizeze o petrecere”

Antrenorul Darren Cahill nu a putut fi prezent la cununia Simonei Halep. Totuși, el a ținut să îi transmită felicitări jucătoarei de tenis pe contul său de Twitter, oferind astfel printre primele imagini de la nuntă. Presa din străinătate nu a întârziat să le publice. Și cei de la WTA i-au transmis un mesaj special fostului lider mondial.

Felicitări Simo! Starul român Simona Halep știe cu siguranță să organizeze o petrecere. Fostul lider mondial s-a măritat cu iubitul ei, Toni Iuruc într-o ceremonie civilă care a avut loc în orașul său natal, Constanța, miercuri, 15 septembrie. Cuplul a sărbătorit alături de prieteni și familie.

Și antrenorul Darren Cahill (n.r. – care nu a fost prezent) a oferit imagini de la fericitul eveniment.”, au scris cei de la WTA.