Drama lui Marian Drăgulescu, marele nostru campion. Este vorba de fiica sa

Giosanu Catinca / 25.09.2021, 14:35
Drama lui Marian Drăgulescu, marele nostru campion. Este vorba de fiica sa

Marian Drăgulescu trăieşte o adevărată dramă. Multiplul campion mondial la gimnastică a stat cu sufletul la gură vineri, când fiica lui a suferit o nouă operație la cap. Beatrice este internată la Spitalul Clinic De Urgență pentru Copii ”M. S. Curie” și se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

Marian Drăgulescu se confruntă cu probleme

Gimnastul Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, are probleme cu fiica sa. Puștoaica s-a născut cu un diagnostic crunt, hipoacuzie bilaterală profundă. Părinții ei au focut tot posibil ca ea să se vindece, însă eforturile lor nu au dat roade. Beatrice a suferit recent o nouă intervenție chirurgicală.

Este a șasea oară când fiica lui Marian Drăgulescu ajunge pe masa de operație.

Ieri i-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv, pentru a evita să reapară acea tumoră periculoasă.”, a dezvăluit soția lui Marian Drăgulescu, pentru impact.ro.

”A contractat doi stafilococi intraspitalicești”

Larisa Drăgulescu a făcut public adevăratul diagnostic al fetei, care s-a născut cu probleme majore de auz.

În urma operației de implant cohlear, făcută în Austria, în 2008, Beatrice a dezvoltat un cholesteatom în urechea internă. După multe analize și investigații medicale, la vremea aceea, am aflat că a contractat doi stafilococi intraspitalicești. Stafilococul Auriu și Phioceanic. Eu personal bănuiesc ca din cauza acestora s-a dezvoltat Cholesteatomul în urechea internă, care este o tumoră benignă, însă foarte periculoasă, deoarece noi suntem la a patra recidivă.”, a explicat femeia.

Lui Beatrice i-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv. Medicii au recurs la acest lucru pentru a evita o altă recidivă.

Ieri am ales împreună cu doctorii să i se facă petrosectomie totală. I-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv, pentru a evita o altă recidivă cholesteatomică.”, a mai spus Larisa Drăgulescu.

În ce stare se află acum fiica lui Marian Drăgulescu

Adolescenta se află în afara oricărui pericol. Ba chiar aude și vorbește foarte bine.

În momentul acesta, Beatrice aude în continuare datorită celor două implanturi cohleare de pe ambele urechi și vorbește destul de bine. Medicii i-au luat piele și grăsime de la buric, pentru reconstrucția urechii interne.”, a completat soția lui Marian Drăgulescu pentru sursa anterior citată.