Drama teribilă care l-a dărâmat pe Laurențiu Reghecampf. Cum i-a murit fetița antrenorului român

Marian Cărăvan 23.01.2021, 23:44
Drama teribilă care l-a dărâmat pe Laurențiu Reghecampf. Cum i-a murit fetița antrenorului român

E un antrenor de succes, are o familie minunată, dar viața lui nu a fost întotdeauna așa. Laurențiu Reghecampf a trecut printr-o dramă teribilă în urmă cu mai bine de două decenii. Drama care l-a marcat pe Laurențiu Reghecampf. A avut totuși puterea să treacă peste această mare încercare. Cum i-a murit fetița antrenorului român.

Drama teribilă care l-a marcat pe Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a trecut prin clipe cumplite în urmă cu mai bine de două decenii, în timpul căsniciei cu Mariana Pfeiffer, prima sa soție. Pe 10 iunie 1997 se năștea Ana Lisa Cristina Reghecampf. Bucurie mare în orice familie, când se naște un copil. Pentru familia Reghecampf totul s-a transformat însă într-o dramă teribilă. Ana Lisa se născuse cu o malformație congenitală la inimă, care în cele din urmă i-a fost fatală. Au fost luni de coșmar pentru tânăra familie Reghecampf. Toate încercările de a o salva pe micuță doar au amânat tristul deznodământ. După 13 luni de chin, micuța Ana Lisa Cristina se stingea din viață. Drama teribilă care l-a dărâmat pe Laurențiu Reghecampf. Fosta sa soție a rămas cu un gol imens în suflet. Își aduce aminte cu lacrimi în ochi de Ana Lisa.

10 iunie, cu 18 ani în urmă se năștea prima mea rază de soare, Ana Lisa. O voi purta cu mine și în sufletul meu toată viață. Îngeraș, coboară lin/ Lângă patul meu/ Somn ușor tu să-mi aduci/ De la Dumnezeu/ Să adorm pe brațul tău/ Dulce drăgăstos/ Până-n zori când m-oi trezi/ Dintr-un vis frumos”, scria Mariana Pfeiffer, în urmă cu câțiva ani.

Laurențiu și Mariana au conceput un alt copil, Luca. După divorț, băiatul a rămas în Germania, fiind crescut de mama lui.

Laurentiu Reghecampf, alaturi de prima sotie, Maiana Pfeiffer
Laurentiu Reghecampf, alaturi de prima sotie, Maiana Pfeiffer

Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Anamaria Prodan

După mariajul eșuat cu Marian Pfeiffer, Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de impresara Anamaria Prodan. Cei doi s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas. Au împreună un copil, Laurențiu junior, născut pe 31 august 2008, în Germania.

Născut la data de 19 septembrie 1975, la Târgoviște, Laurențiu Reghecampf și-a început cariera de fotbalist în orașul natal. A jucat pentru Chindia Târgoviște, între 1993 și 1996, după care s-a transferat la Steaua București. Echipă cu care a câștigat două titluri de campion, în 1997 și 1998. În palmares și-a trecut și Cupa, dar și Supercupa României. Este și campion al Bulgariei, cu Litex Loveci. Ca antrenor, cele mai mari performanțe le-a înregistrat tot la echipa roș-albastră. A adus titlul pentru echipa patronată de Gigi Becali în 2013 și 2014. A fost desemnat antrenorul anului 2013 în România.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe