EXCLUSIV. Dezvăluiri despre metodele de lucru folosite de Reghecampf și Neubert „După fiecare meci ne băga la perfuzii”

Mihai Rosoiu 25.12.2020, 12:05
EXCLUSIV. Dezvăluiri despre metodele de lucru folosite de Reghecampf și Neubert „După fiecare meci ne băga la perfuzii”

În jurul lui Thomas Neubert, actualul preparator fizic al FCSB, s-au țesut tot felul de legende. Semne de întrebare au apărut atunci când s-a vorbit despre modul în care jucătorii sunt pregătiți de acesta. Într-un interviu EXCLUSIV acordat site-ului nostru, Iulian Mamele, fost jucător la Chiajna, Viitorul sau Pandurii, a vorbit despre acest subiect. Fotbalistul a făcut dezvăluiri despre metodele de lucru folosite de Tommy Neubert, dar și despre antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Dezvăluiri despre metodele de lucru folosite de Reghecampf Neubert făcute de un fost jucător

A lucrat cu Tommy Neubert în perioada în care era legitimat la Concordia Chiajna. Preparatorul fizic din Germania sosise în România alături de Laurențiu Reghecampf. Cu cei doi la timonă, formația ilfoveană a cunoscut un progres incredibil, ajungând să învingă toate echipele mari ale momentului. Cum a fost posibil acest lucru.

Tommy Neubert și Laurențiu Reghecampf au condus FCSB spre rezultate excelente
Tommy Neubert și Laurențiu Reghecampf au condus FCSB spre rezultate excelente

Iulian Mamele îl consideră pe Laurențiu Reghecampf cel mai bun antrenor cu care a lucrat. Motivele sunt explicate într-un interviu de excepție acordat playsport.ro:

„Ne simțeam fotbaliști. Am stat în cantonament la Mardan, cu Șahtior în hotel, Reghe ridicase standardul, de la echipament la tot. În deplasări mergeam cu avionul, aveam cea mai bună alimentație, condiții”, spune Mamele.

Referindu-se la modul de lucru al cuplului Reghecampf-Neubert, fostul fundaș a povestit câteva lucruroi foarte interesante. Inclusiv despre felul în care tehnicianul suplimenta misiunile preparatorului fizic:

„Eu, căpitanul echipei, am vrut să plec, să mă las din cauza antrenamentelor. Și nu sunt genul de om care să păcălesc. Simțeam că nu fac față, dar m-am motivat că-i aveam pe Vlad Munteanu și pe Mihalcea și, când vedeam cum ei aleargă la vârsta lor, mi-am zis că sunt cel mai prost, că trebuie să trec peste cantonamentul ăsta. Au plecat vreo cinci inși, oameni de bază, aveam un coleg, Nae, Nae Ionuț, care a renunțat. Îți dau un exemplu. Dacă Tommy Neubert, preparatorul fizic venea și îți zicea să faci două serii, Reghe dubla și ogliga la patru, încărca, încărca, încărca.”, a povestit Iulian Mamele.

Perfuzii cu vitamine după fiecare meci

În ceea ce privește recuperarea, același personaj vorbește despre metodele practicate la Concordia Chiajna în perioada în care echipa era condusă de Laurențiu Reghecampf. Dezvăluiri despre metodele de lucru folosite de Reghecampf și Neubert au fost făcute de Iulian Mamele în interviul acordat playsport.ro.

„După fiecare meci făceam perfuzie cu vitamine, un complex cu vitamine. După meci mâncam, întodeauna, în cantonament, Reghe nu le dădea voie jucătorilor ca după meci să facă ce vor ei. Și conta foarte mult. După meci erai euforic, te mai duceai în club și, astfel, interveneau accidentările.”, a rememorat jucătorul

Urmăriți Playsport.ro și pe