Duckadam, categoric în privința lui Chiricheș: „O fi lider în vestiar, dar nu e pe teren”. Exclusiv

Cosmin Olteanu 21.08.2023, 11:29
Duckadam, categoric în privința lui Chiricheș: „O fi lider în vestiar, dar nu e pe teren”. Exclusiv

Duckadam este categoric în privința lui Chiricheș.

Vlad Chiricheș a fost readus de FCSB, în această vară, după despărțirea de Cremonese. Cei din cadrul clubului roș-albastru au vorbit, în nenumărate rânduri, despre faptul că Vlad Chiricheș este un lider în vestiarul echipei.

Duckadam, categoric în privința lui Chiricheș

Helmut Duckdam nu contestă faptul că Vlad Chiricheș ar fi lider în vestiarul FCSB-ului, însă consideră că experimentatul fundaș nu are aceeași postură și în timpul meciurilor. Acesta susține că internaționalul român nu poate fi „cheia” pentru ca FCSB să cucerească titlul de campioană.

„Chiricheș a fost o ambiție a lui Gigi Becali. Nu cred că Vlad Chiricheș poate să aducă un plus FCSB-ului, ca să câștige campionatul. O fi lider în vestiar, dar un jucător trebuie să fie lider și pe teren, iar acolo Vlad Chiricheș nu este.

Cred că anul acesta, campionatul va fi mai slab decât cel precedent. Am văzut asta și la echipele care au evoluat în Europa. Plus transferurile pe care nu le înțelege nimeni, campioana României transferă jucători liberi de contract, care n-au mai jucat, FCSB aduce jucător din Africa de Sud pe 700.000, de care nu a auzit nimeni. Singura echipă care are o politică foarte bună de transferuri este Sepsi și din acest motiv cred că au și rezultate favorabile, pentru că știu ce să aducă și fără să cheltuie mai mult decât li se întinde plapuma”, a declarat Helmut Duckadam, în cadrul emisiunii PlaySport Review.

Vlad Chiricheș l-a dezamăgit pe Becali

Vlad Chiricheș a fost eliminat în minutul 61 al partidei retur dintre Nordsjaelland și FCSB, din turul 3 preliminar Conference League, una încheiată cu 2-0 în favoarea danezilor.

Gigi Becali a avut o tiradă la adresa jucătorilor și antrenorilor, după partida din Danemarca, iar Vlad Chiricheș nu a scăpat nici el de critici.

„Chiricheș m-a dezamăgit la primul cartonaș pe care l-a luat, la al doilea se poate întâmpla… Dar la primul… nu ai voie! Trebuie să meargă stăpânul la stână, să bată cu pumnul în masă și să spună:‘Cine mai comentează deciziile arbitrului, 25.000 de euro amendă, 5.000 amendă’. Iei galben pentru proteste? 10.000 de euro amendă”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe