Dumitru Dragomir continuă războiul declarațiilor cu Ladislau Boloni: ”Cine te așteaptă, mă, nene?! Timpul trece și noi vrem performanță pe care am mai avut-o în anii frumoși”

Dragos Stefanescu 26.01.2022, 15:59
Dumitru Dragomir continuă războiul declarațiilor cu Ladislau Boloni: ”Cine te așteaptă, mă, nene?! Timpul trece și noi vrem performanță pe care am mai avut-o în anii frumoși”

Ladislau Boloni a organizat în această dimineață o conferință de presă. Tehnicianul a dorit să lămurească motivele ce au dus la eșecul negocierilor dintre el și FRF.

În plus, Loti Boloni l-a pus la punct pe Dumitru Dragomir după ce fostul șef al LPF făcuse declarații fără argumente sau informații reale.

Anumite aspecte dezvăluite de Boloni au fost aspru criticate de Dumitru Dragomir, care continuă astfel războiul declarațiilor cu tehnicianul.

Ladislau Boloni, deranjat de una dintre condițiile impuse de FRF

După două săptămâni de discuții intense, negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF au eșuat. Astfel, federalii l-au ales pe Edi Iordănescu și l-au prezentat ieri în mod oficial într-o conferință de presă.

Dorind să facă lumină în toată această situație creată în jurul său în ultimele săptămâni, Ladislau Boloni a organizat în această dimineață o conferință de presă. Tehnicianul a făcut numeroase dezvăluiri din timpul negocierilor cu FRF. Boloni a declarat printre altele, faptul că federalii i-au impus performanța imediată, în caz contrar contractul urmând să-i fie reziliat.

Ceea ce m-a deranjat deosebit de mult: mi-au spus că nu pot ține un antrenor care nu câștigă, pentru că au alte obiective. Atunci de ce dracu mă cauți pe mine? Acest tratament pe mine mă deranja”, a declarat Ladislau Boloni.

Dumitru Dragomir continuă războiul declarațiilor cu Ladislau Boloni

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a criticat în termeni duri discursul lui Boloni de astăzi. Mai mult, Dragomir este chiar de partea FRF pentru modul în care a dus negocierile pentru alegerea noului selecționer.

Boloni este un băiat deștept, educat, știe meserie, dar pretențiile trebuie stopate în unele cazuri. Aceasta este viața! Normal că trebuie să ceri rezultate! Când vii la Federația Română de Fotbal ce să-ți ceară? Că ești tu frumos sau deștept, cu facultăți.

Aici trebuie rezultate. Populația care îndrăgește fotbalul așteaptă ani de zile pentru o performanță? Cine te așteaptă, mă, nene?! Timpul trece și noi vrem performanță pe care am mai avut-o în anii frumoși.

Ce să aștepți la națională? Pentru ce ia bani, atunci, un antrenor la echipa națională? Întreb și eu. Pentru ce ia 35.000 de euro pe lună? Ca să dea o satisfacție poporului ăsta amărât. Atunci îi dau 2.000 de euro pe lună, trăiește bine, că ații n-au nici atât. De ce să-i dau 35.000 fără performanță?! Dacă n-are performanță, îl dau afară!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Gsp.ro.

Boloni intenționa să-și încheie cariera pe banca naționalei României

Boloni a dezvăluit încă de la începutul conferinței care era planul său la echipa națională. Tehnicianul suține că își dorea foarte mult să-și încheie cariera la cârma naționalei României, în al cărei tricou a evoluat ca jucător.

Să fii antrenorul naționalei este o onoare și o responsabilitate, în același timp. Felicit noul selecționer și îi urez succes. Am fost căutat de către FRF pentru postul de selecționer. Am analizat propunerea, am acceptat să discut. Am purtat tricoul echipei naționale de mai multe ori și ar fi fost frumos să termin tot așa, la echipa națională”, a spus Boloni.

Urmăriți Playsport.ro și pe