Dumitru Dragomir, detalii despre urmașul lui Gigi Becali la conducerea FCSB: „Nu îmi fac griji!” Anunț surprinzător

Robert Zanfir / 07.01.2022, 20:00
Dumitru Dragomir, detalii despre urmașul lui Gigi Becali la conducerea FCSB: „Nu îmi fac griji!” Anunț surprinzător

Dumitru Dragomir a vorbit despre viitorul FCSB. Fostul președinte al LPF crede că echipa condusă în acest moment de Gigi Becali ar putea fi preluată de una dintre fiicele omului de afaceri.

FCSB rămâne una dintre principalele afaceri ale lui Gigi Becali, după cum însuși latifundiarul susține. Totuși, rezultatele foarte proaste din ultima vreme și ratările pe bandă din ultimii ani l-ar putea determina pe afacerist să facă un pas în spate.

Dumitru Dragomir, detalii despre urmașul lui Gigi Becali la conducerea FCSB! Anunț surprinzător

Gigi Becali chiar a fost aproape să renunțe la club în urmă cu două luni. Îndepărtarea lui Edi Iordănescu de la conducerea echipei a produs un val de revoltă în rândul suporterilor.

Patronul a recunoscut, atunci, că ar fi dispus să vândă echipa. A avansat chiar și o sumă. 10 milioane de euro. Deși inițial și-au făcut public interesul, liderii ultrașilor au renunțat în cele din urmă la idee.

Dumitru Dragomir ia în calcul scenariul prin care FCSB va rămâne în familia lui Gigi Becali.

„Orice e posibil în viitor, pe numele lor (n.r. – Cristina, Alexandra şi Teodora), pe numele ginerelui (n.r. – Mihai Mincu). Eu le ştiu pe fetele lui Gigi. Sunt foarte frumoase şi inteligente. Una dintre ele e deja implicată în afaceri imobiliare, construieşte chiar acolo, lângă mine, şi face lucuri de calitate.

Nu îmi fac griji pentru Gigi, în privinţa membrilor de familie care peste ani vor prelua afacerile lui. Gigi are atâţia bani, nu e cazul să apeleze la nimeni”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Ce se întâmplă cu FCSB după retragerea lui Gigi Becali din viața publică

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că, la un moment dat, va ieși din viața publică. Omul de afaceri a investit în ridicarea mai multor biserici și mănăstiri. Intenția declarată a acestuia este de a se retrage într-un astfel de lăcaș de cult.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani
Gigi Becali

La finalul anului, după remiza cu Sepsi, Gigi Becali a dovedit încă o dată că este dispus să renunțe la orice investiție în echipă, dacă aceasta nu va performa. Ultimul titlu obținut de FCSB a fost în 2015. Costel Gâlcă a reușit atunci tripla titlu – cupă – supercupă.

„Bani de la mine din buzunar eu nu mai dau. Vând tot. Tot ce e de vânzare, vând imediat. Tănase, iau banii. Dacă dau 3 milioane, îl iau. Eu ți-am spus sentimentul meu de acum, adică dezamăgit. Dar, dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup. Dar, dacă trebuie să dau bani din buzunar… Un lucru e clar 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea și să o bage în poartă nu veți mai vedea. Nu sunt idiot, nu sunt masochist, de ce să dau foc la banii mei?”, a spus patronul roș-albaștrilor.

Eu am făcut o socoteală, să vină oricine. Dă-mi 10 milioane și-ți dau FCSB. Că atât îți dau, societatea și 3-4 jucători, fără academie. Numele, locul și continuitatea, coeficientul UEFA. Eu o vând, dar nu o cumpără ei.
Gigi Becali