După FCSB, și CFR Cluj a apelat la ”farmecele” sârboaicei Marijana! Ce titular au pus pe picioare în timp record

Ștefănescu Dragoș 23.08.2022, 07:49
După FCSB, și CFR Cluj a apelat la ”farmecele” sârboaicei Marijana! Ce titular au pus pe picioare în timp record

CFR Cluj se pregătește petru returul cu Maribor din play-off-ul Conference League. Ardelenii au parte de o veste foarte bună înaintea acestui meci decisiv. Nana Boateng a revenit la antrenamente după ce a fost tratat de celebra Marijana Kovacevic.

Nana Boateng a revenit la antrenamentele lui CFR Cluj. Tratamentul Marijanei Kovacevic a făcut din nou ”minuni”

CFR Cluj se pregătește pentru returul cu Maribor din play-off-ul Conference League. În meciul din Slovenia, campioana României a remizat alb, scor 0-0.

În meciul tur, CFR Cluj a suferit mai multe pierderi importante. Unul dingre jucătorii ce au ieșit accidentați în meciul de la Maribor a fost Nana Boateng. Acesta a suferit o ruptură musculară după doar o jumătate de oră de joc și a fost imediat scos de pe teren. După această accidentare, revenirea lui Boateng pe teren era preconizată a se produce peste câteva săptămâni. Conducătorii lui CFR au decis imediat să-l trimită pe Boateng la Belgrad, pentru a fi tratat de celebra Marijana Kovacevic. Mijlocașul a revenit în cursul zilei de luni în România, iar tratamentul sârboacei se pare că a dat roade ca și în cazul lui Florinel Coman de la FCSB. În cazul în care în următoarele zile Boateng se va reface complet, el va putea juca în meciul de joi seară.

Revenirea lui Boateng ar fi un mare câștig pentru Dan Petrescu, care a fost extrem de supărat după accidentarea mijlocașului.

El a fost cel mai bun jucător al nostru în sezonul trecut. Iar jucătorii importanți sunt greu de înlocuit. Asta e o problemă pentru noi”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului din Slovenia.

CFR Cluj îi prelungește contractul lui Debeljuh.

Gabriel Debeljuh este unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj. Atacantul s-a accidentat grav în returul cu Șahtior Soligorsk și va reveni pe teren abia peste 6 luni.

Totuși, șefii din Gruia au decis să-i prelungească contractul lui Debeljuh. Cristi Balaj a anunțat că atacantul va rămâne încă doi ani la CFR Cluj.

Cu Gabriel Debeljuh s-au purtat negocieri și s-a stabilit prelungirea contractului pentru două sezoane, urmând ca după recuperarea sa să stabilim și detaliile în privința salariului.”, a declarat Cristi Balaj, la Pro Arena.

Dan Petrescu speră ca Debeljuh să revină cât mai repede pe teren

Dan Petrescu a digerat cu greu accidentarea lui Gabriel Debeljuh, care este principalul atacant al lui CFR Cluj. În ciuda previziunilor sumbre date de medici, tehnicianul speră ca Debeljuh să revină cât mai repede pe teren.

Mi s-a spus că e posibil ca în acest an să nu mai joace, decât poate la final. Ar fi foarte bine, avem nevoie de el pe teren. Sperăm să nu fie șase luni cum am zis eu.”, a declarat Dan Petrescu.