După refuzurile pe linie, FRF a refăcut lista posibililor selecționeri. Se știe noul antrenor, dar oficialii refuză să spună cine e urmașul lui Rădoi

Olteanu Ștefan 22.12.2021, 19:50

În cadrul FRF a avut loc, miercuri, o nouă ședință a Comisiei Tehnice în care s-a refăcut lista posibililor selecționeri. Nu mai puțin de 12 antrenori fac parte de pe această listă, iar potrivit unei dezvăluiri făcute de Florin Bratu, selecționer al naționalei U21, se cunoaște deja identitatea următorului antrenor care urmează să fie contactat.

12 nume sunt pe lista posibililor selecționeri! Dezvăluiri din ultima ședință a Comisiei Tehnice de la FRF

După refuzurile primite de la Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, FRF a refăcut lista posibililor selecționeri.
Miercuri a fost organizată o nouă ședință a Comisiei Tehnice de la FRF, în care s-a avansat o listă cu numele a 12 antrenori.
Membrii comisiei și-au expus, prin vot, părerea și potrivit unei dezvăluiri făcute de Florin Bratu, se cunoaște deja identitatea următorului antrenor care va fi contactat.
De asemenea, acesta are și șanse mari să devină viitorul selecționer, deoarece, conform spuselor lui Bratu, este liber de contract.

Au primit voturi Edi Iordănescu, Adi Mutu, Victor Pițurcă, Boloni… Normal că s-a făcut un clasament al voturilor. Dar nu pot spune! Cel care are printre cele mai multe voturi este liber de contract și are sub 55 de ani!
Este posibil ca antrenor să fie numit înainte de 1 ianuarie. Se discută repede în fotbalul românesc”, a spus Florin Bratu, la Digi Sport.

Adrian Mutu e marele favorit pentru postul de selecționer

Luând în calcul informațiile prezentate de Bratu, variantele de antrenor liberi de contract și cu o vârstă mai mică de 55 de ani sunt: Adrian Mutu, Edi Iordănescu și Adrian Ursea.

Așa cum PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate imediat după refuzul lui Dan Petrescu, principalul favorit pentru postul de selecționer este Adrian Mutu.

De altfel, jurnalistul Radu Naum a și confirmat, pe surse, că Adrian Mutu a primit cele mai multe voturi în cadrul ultimei ședințe de la FRF.

De asemenea, Narcis Răducanu, unul dintre apropiații lui Edi Iordănescu, a susținut că a avut o discuție cu fostul antrenor de la FCSB și acesta din urmă a spus că nu a fost căutat de nimeni de la Federație.

Adrian Mutu beneficiază și de încrederea lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. „Trebuie să avem încredere în tineri”

În urmă cu o săptămână, Mihai Stoichiță declara:

Mutu e în vacanță, s-a întâlnit cu Marcelo Lippi și mi l-a dat la telefon. Italianul mi-a zis o chestie nemaipomenită: „La națională, selecționerul nu poate să înțeleagă tacticile cluburilor de la care vin 20 de jucători. Fotbaliștii toți trebuie să priceapă tactica lui!”. Trebuie să avem încredere în tineri. Până la urmă, ei unde să capete experiență dacă nu avem încredere să îi angajăm?”, spunea Stoichiță.

Numirea lui Adrian Mutu la națională, contestată de Dănuț Lupu. „Îl respect pe Adi, dar nu are ce să caute”.

Urmăriți Playsport.ro și pe