EXCLUSIV. Adrian Mutu, favorit după refuzul lui Dan Petrescu. Ce salariu va avea la națională

Autor: Andrei Alexandra / 20.12.2021, 15:04
EXCLUSIV. Adrian Mutu, favorit după refuzul lui Dan Petrescu. Ce salariu va avea la națională

Șefii FRF se reorganizează după refuzul primit din partea lui Dan Petrescu. Așa cum Playsport a menționat în dese rânduri, următorul pe lista lui Răzvan Burleanu este Adrian Mutu.

Conform informațiilor primite pe căi neoficiale de reporterii Playsport, cele două părți au ajuns la un numitor comun inclusiv în privința salariului.

Dacă Mirel Rădoi avea 25.000 de euro pe lună, Adrian Mutu urmează să încaseze 10.000 de euro pe lună.

La contract se adaugă bonusuri de calificare consistente, care vin să compenseze venitul lunar mic pe care Adrian Mutu urmează să îl primească.

Adrian Mutu scindează gloriile fotbalului românesc

Varianta Adrian Mutu la națională a scindat oamenii de fotbal. În timp ce Anghel Iordănescu și Hemult Duckadam, două dintre gloriile fotbalului românesc, nu sunt de acord cu instalarea „Briliantului”, Dumitru Dragomir consideră că numirea fostului atacant al lui Chelsea și Juventus este de bun augur. Cel puțin pentru Mutu.

„Părerea mea, că Mutu va fi numit antrenorul echipei naționale. Nici Mutu nu ne califică la europene, dar cel puțin învață meserie acolo. Este o rampă de lansare, pentru Dan Petrescu nu este”, a fost declarația lui Dragomir, fostul șef al LPF.

Din informațiile deținute de colegii de la as.ro, a fost convocată o ședință de urgență la sediul FRF. Aceasta va avea loc în această după-amiază, iar tema principală o reprezintă tocmai noul selecționer al României.  În mod normal, Răzvan Burleanu ar trebui să anunțe într-un timp scurt numele următorului selecționer.

Rezultate satisfăcătoare pentru Adrian Mutu la Under 21

Noua înțegere va reprezenta a doua colaborare a lui Mutu cu FRF. Prima s-a derulat în perioada ianuarie 2020 – martie 2021, când Mutu a fost selecționerul echipei U21 a României.

„Briliantul” a participat la Campionatul European de tineret, de unde „tricolorii mici” s-au întors neînvinși după meciurile din grupa în care s-au mai aflat reprezentativele Olandei, Ungariei și Germaniei.