Durul Cosmin Olăroiu, dezvăluire uluitoare despre cum își petrece timpul în Emirate. Fotografia care a strâns sute de like-uri

Mihai Rosoiu / 07.04.2021, 11:31
Durul Cosmin Olăroiu, dezvăluire uluitoare despre cum își petrece timpul în Emirate. Fotografia care a strâns sute de like-uri

Încurcat serios cu problemele pricinuite de retrogradarea echipei Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu are mai mult timp pentru pasiunile sale. Puțini știu că tehnicianul este un practicant al artelor marțiale. Durul Cosmin Olăroiu, dezvăluire uluitoare despre cum își petrece timpul în Emirate. Oli a fost elevul unui reputat antrenor de jiu-jitsu brazilian.

Durul Cosmin Olăroiu, dezvăluire uluitoare despre cum își petrece timpul în Emirate

Pentru Cosmin Olăroiu e o perioadă de acalmie. A reușit încă o minune în Asia, câștigând titlul cu Jiangsu Suning. Însă bucuria obținerii marelui trofeu în China i-a fost umbrită de urmările absolut neprevăzute. La scurt timp după acest succes, formația asiatică a fost retogradată în liga secundă. Chinezii au rămas datori milioane de euro la fotbaliști și antrenori. Unul dintre cei mai afectați de decizia patronilor este chiar Cosmin Olăroiu. Românul a depus toată documentația necesară la TAS în speranța că-și va primi cele 10 milioane de dolari cuvenite după rezultatul de excepție.

Durul Cosmin Olaroiu, dezvaluire uluitoare despre cum isi petrece timpul liber
Durul Cosmin Olaroiu, dezvaluire uluitoare despre cum isi petrece timpul liber

Acum, în așteptarea soluționării litigiului, Oli are timp și pentru el. Aflat în Emiratele Arabe Unite, antrenorul român își ocupă timpul cu pasiunile sale. Practicant de arte marțiale, Cosmin Olăroiu s-a antrenat zilele trecute alături de o legendă a acestui sport.

Raphael Barbosa a fost partenerul fostului antrenor al FCSB la un antrenament privat. După consumarea episodului, Barbosa a postat o fotografie pe Instagram, cu un mesaj măgulitor pentru român:

„După un antrenament privat de Jiu-jitsu Brazilian alături de unul dintre cei mai antrenori din lume, Cosmin Olăroiu. Dacă vă place fotbalul, probabil îl cunoașteți”, a postat antrenorul de arte marțiale pe contul său de Instagram.

Cosmin Olăroiu, ploaie de oferte din zona Golfului

Cu o CV impresionant, Cosmin Olăroiu nu duce lipsă de oferte în acestă perioadă. Rămas fără angajament după problemele echipei sale din China, românul a avut mai multe oferte în această perioadă. Inclusiv Al-Hilal s-a aflat pe lista echipelor care așteaptă un răspuns pozitiv din partea lui Oli.

Totuși, șansele ca acesta să antreneze vreo altă echipă până-n vară sunt minime. Oli este recunoscut pentru faptul că evită să preia echipe aflate în plin sezon competițional. Este de așteptat ca viitorul contract al lui Cosmin Olăroiu să intre în vigoare începând din vara lui 2021.

Durul Cosmin Olăroiu a dezvăluit cum își petrece timpul în Emirate, însă nu a lăsat să răsufle nimic despre viitoarea sa destinație. Deși s-a discutat inclusiv despre venirea sa pe banca echipei naționale, varianta este exclusă definitiv. Reputatul tehnician nu ar accepta o discuție cu reprezentanții FRF atâta vreme cât Mirel Rădoi se află la cârma României. Relația dintre cei doi este una cu adevărat specială, fapt confirmat chiar de Olăroiu într-un interviu exclusiv acordat PlaySport.ro în urmă cu ceva timp.