E jale pentru Simona Halep la Wimbledon. Ce anunț au făcut organizatorii turneului de la Londra

Giosanu Catinca 10.06.2022, 15:55
E jale pentru Simona Halep la Wimbledon. Ce anunț au făcut organizatorii turneului de la Londra

Simona Halep are parte de o veste proastă, chiar în ziua în care antrenorul ei s-a deplasat la Cluj pentru a participa la Sports Festival 2022. Românca nu va lipsi de la evenimentul de la Cluj-Napoca, însă nu se va putea bucura din plin pentru tehnicianul care a ajutat-o să își îmbunătățească jocul. Vestea care a surprins-o total pe jucătoarea din Constanța.

Anunțul-șoc al organizatorilor

Organizatorii turneului de la Birmingham au dezvăluit că Simona Halep e cap de serie numărul 3. În fața fostului lider mondial, pe lista capilor de serie, se află Barbora Krejcikova și Iga Swiatek.

Cehoaica a cucerit anul trecut turneul Roland Garros. În ediția din acest an a turneului Roland Garros, Krejcikova a cedat în fața franțuzoaicei Diane Parry.

Sorana Cîrstea, favorita cu numărul 7

A șaptea favorită a turneului este de la Birmingham (13-19 iunie) este Sorana Cîrstea, conform ziare.com. Românca se pregătește de zor pentru competiția din Anglia. Ea a postat, zilele trecute, pe Instastories, câteva clipuri în care se vede că face exerciții dificile menite să-i îmbunătățească tonusul fizic.

Emma Răducanu ar fi trebuit să participe și ea la competiția din Marea Britanie. Jucătoarea cu tată român și mamă chineză a fost forțată să se retragă de pe tablou înainte de startul turneului. Ea a luat această decizie dificlă după ce a suferit o accidentare.

A fost foarte ciudat, cred că am forțat ceva, nu știu ce s-a întâmplat cu exactitate. Pur și simplu a fost o accidentare ciudată. Nu știu ce aș fi putut face mai mult, asta este.

Va trebui să fac niște analize, nu pot să-mi dau singură diagnosticul. Mai întâi voi afla care e problema. Apoi, o să iau o decizie în privința participării mele la Wimbledon. Momentan nu am idee ce voi face.”, a declarat Emma Răducanu, după abandonul de la Nottingham.

Emma Răducanu s-a retras de la Bad Homburg Open

Spre deosebire de celelalte jucătoare din circuit, Emma Răducanu nu are momentan un antrenor. Britanica a recunoscut că a luat o decizie dificilă când s-a despărţit de antrenorul Torben Beltz, după o colaborare de doar şase luni.

Mă gândesc să merg înainte. Probabil că voi pune mult mai mult accent pe sparring. Devine din ce în ce mai evident că pe măsură ce petrec mai mult timp în circuit mă obişnuiesc tot mai mult cu viteza de joc a acestor fete. Îmi place să amestec. Îmi place să lucrez foarte specific şi îmi este foarte clar la ce vreau să lucrez. De multe ori acele idei vin chiar de la mine.”, a mai spus Emma Răducanu, potrivit Daily Mail.