Imagine răvășitoare cu Sorana Cîrstea! Cum a apărut frumoasa jucătoare după ultimele vești legate de despărțirea de Ion Ion Țiriac

Giosanu Catinca 08.06.2022, 09:31

Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea sunt două persoane discrete care își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii lumii. Despre ei s-a zvonit că se despart, dar apropiații lor spun că povestea aceasta este cusută cu ață albă. Cum a apărut frumoasa jucătoare după ultimele vești legate de despărțirea de Ion Ion Țiriac.

S-a zvonit că se despart, dar ei se iubesc mai mult ca niciodată

Sorana Cîrstea și-a lăsat mască fanii după ce a urcat pe contul ei de Instagram un videoclip care i-a scos în evidență calitățile prin care se diferențiază de celelalte sportive.

Nora lui Ion Țiriac s-a filmat în timpul unui antrenament destul de intens la sala de exerciții. Unii ar spune că a intrat în sala de antrenamente pentru a se detensiona, mai ales că în spațiul public s-a indus ideea că urmează să se despartă de Ion Ion Țiriac.

Antrenamentul dur pe care îl face Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea depune un efort considerabil în sala de antrenament, nu pentru că are probleme în cuplu, ci pentru că se pregătește pentru următoarele turnee.

Antrenamentul dur pe care îl face Sorana Cîrstea
Antrenamentul dur pe care îl face Sorana Cîrstea / FOTO Instagram

La scurt timp, ea a făcut o nouă postare. Mai precis, a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată elegant. Pe respectiva imagine este desenată o inimă, semn că Ion Ion Țiriac o face fericită pe jucătoarea din Târgoviște.

”Nu există nici cel mai mic motiv de despărțire”

Surse din anturajul cuplului au povestit în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru PlaySport.ro că între Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea nu există niciun fel de ruptură.

Sunt niște făcături. Ion și Sorana se înțeleg foarte bine și formează. în continuare, un cuplu solid. Chiar când au început să apară aceste zvonuri ei erau împreună. S-au amuzat când au văzut ce s-a scris. Din câte cunosc eu, și am pretenția că îi cunosc destul de bine, nu există nici cel mai mic motiv de despărțire. Se iubesc și sunt foarte apropiați. Pe lângă faptul că sunt îndrăgostiți, Ion și Sorana sunt două persoane discrete și nu fac tam-tam pe subiectul ăsta. E viața lor privată și au ales să o trăiască departe de ochii curioșilor.”, au explicat surse cuplului Ion Ion Țiriac – Sorana Cîrstea, pentru Playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe