E oficial: Djokovic a semnat în Turcia! Toate detaliile transferului de la CFR Cluj

Marian Cărăvan 25.01.2021, 18:34
E oficial: Djokovic a semnat în Turcia! Toate detaliile transferului de la CFR Cluj

Un jucător important al campioanei CFR Cluj s-a despărțit de gruparea ardeleană. Croatul Damjan Djokovic va juca în campionatul Turciei, la noua echipă a lui Marius Șumudică, Rizespor.

E oficial: Djokovic a semnat în Turcia! Toate detaliile transferului de la CFR Cluj

Anunțul oficial a fost făcut azi de CFR Cluj pe pagina de Facebook a campioanei. Damjan Djokovic a evoluat pentru prima oară la CFR Cluj în sezonul 2013-2014. Croatul a revenit în Gruia în 2017 și de atunci și-a trecut în palmares trei titluri de campion cu CFR, dar și o Supercupă a României.

Damjan Djokovic se desparte de CFR Cluj și pleacă în Turcia. Mijlocașul croat a mai încercat să se transfere anul trecut în campionatul Turciei, la Gaziantep, dar a fost oprit atunci de Dan Petrescu. În cele din urmă, Djokovic pleacă de la campioana României, pentru a juca la echipa antrenată de Marius Șumudică. Tehnicianul român a confirmat transferul mijlocașului croat la Rizespor. Mai ales că a insistat pentru aducerea acestuia în Turcia. Cât despre Budescu, acesta nu face obiectul unui transfer la Rizespor.

Budescu nu intră în discuții, în momentul de față. Avem 18 străini și avem dreptul la 14, nu se pune problema.

Djokovic va semna mâine (n.r. – azi, 25 ianuarie). A trecut toate testele medicale și mâine va semna, când voi semna și eu contractul ofcial”, a declarat Marius Șumudică, duminică, înainte de a pleca în Turcia.

Rizespor e pe locul 13 în Turcia, cu 25 de puncte. Rizespor se va confrunta cu Fenerbahce, pe 30 ianuarie.

Damjan Djokovic s-a despartit de CFR si a semnat in Turcia
Damjan Djokovic s-a despartit de CFR si a semnat in Turcia

Comunicatul celor de la CFR Cluj

Mulțumim, Damjan Djoković!
Clubul CFR 1907 Cluj și formația Çaykur Rizespor din prima ligă turcă au ajuns la o înțelegere privind transferul definitiv al lui Damjan Djoković!

Mijlocașul croat a îmbrăcat pentru prima oară tricoul vișiniu în sezonul 2013-14. Cu o vastă experiență la formații din Italia, Franța, Germania sau țara natală, Damjan a revenit în Gruia în septembrie 2017, fiind unul dintre protagoniștii parcursului memorabil din ultimii ani al clubului nostru.

Damjan Djoković pleacă în Turcia după ce a cucerit trei titluri de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20), respectiv o Supercupă a României (2018), având totodată evoluții remarcabile în cupele europene pentru echipa noastră.

Mulțumim, Damjan Djoković, pentru munca depusă în tricoul vișiniu și mult succes mai departe în carieră!”, se spune în comunicatul oficial.

Născut la data de 18 aprilie 1990, la Zagreb, Damjan Djokovic are o cotă de piață de 1,6 milioane de euro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe