E oficial: Papură, out de la Craiova! Favorit să-i ia locul e un alt antrenor din Liga 1!

Gabriel Peneș 30.01.2021, 16:14
E oficial: Papură, out de la Craiova! Favorit să-i ia locul e un alt antrenor din Liga 1!

Ce plutea în aer de la o vreme, s-a întâmplat. E oficial: Papură, out de la Craiova! Favorit să-i ia locul e un alt antrenor din Liga 1! După remiza cu FC Argeș, Universitatea Craaiova a ajuns la 7 meciuri fără victorie, iar patronul ei, Mihai Rotaru, s-a săturat. Deși era dat ca sigur pe banca oltenilor, în locul lui Papură se pare că nu va veni Laurențiu Reghecampf. Alesul ar putea fi un alt antrenor din Liga 1.

E oficial: Papură, out de la Craiova!

Antrenorul oltenilor stătea deja cu bagajele făcute înaintea jocului cu FC Argeș, de ieri. Acum doar s-a împlinit previziunea. E oficial: Papură, out de la Craiova! „Mantaua de vreme rea”, așa cum devenise Corneliu Papură pentru echipa din Bănie a spus „adio!” încă o dată. De 7 etape, Craiova nu mai bătuse pe nimeni. E drept, nici nu pierduse decât un meci. Dar o serie de șase remize consecutive nici nu putea încânta patronul, atunci când vrei să te bați la titlu. Așa că cele două părți și-au spus „la revedere”. Sau, „pe curând”, dat fiind că Papură a mai fost antrenorul principal al craiovenilor, doar în sezonul trecut, în două rânduri, Și secundul lui Pițurcă, o dată.

Anunțul oficial a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei: „Clubul Universitatea Craiova si antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi multumim și îi dorim mult succes”, au scris oltenii, conform sport.ro. Papură își începuse actualul mandat în noiembrie 2020, după demisia lui Cristiano Bergodi. La rândul lui, Bergodi venise pe banca oltenilor fix în locul lui… Papură! „Papi” n-a fost niciodată, însă, pe placul suporterilor din Bănie, chiar dacă rezultatele sale au fost, de-a lungul timpului, unele bune. 

E oficial: Papură, out de la Craiova! Favorit să-i ia locul e un alt antrenor din Liga 1!
E oficial: Papură, out de la Craiova! Favorit să-i ia locul e un alt antrenor din Liga 1! Emil Săndoi o antrenează, la ora actuală, pe Chindia

Favorit să-i ia locul e un alt antrenor din Liga 1!

Principalul favorit  la a-i lua locul lui Papură este, potrivit Fanatik, citat de sport.ro Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgoviște. Acesta a reușit să ducă echipa dâmbovițeană pe loc de play-off, deși în sezonul precedent Chindia se lupta să evite retrogradarea. Și Săndoi a mai fost, în trei rânduri, tehnicianul oltenilor. Ultima oară, în perioada 2014-2016. Antrenorul de 55 de ani a fost un important jucător al alb-albaștrilor pentru care a evoluat în diferite perioade, vreme de 13 ani.

Laurențiu Reghecampf era dat ca sigur pe banca oltenilor

Laurențiu Reghecampf era dat ca aproape sigur noul antrenor principal al echipei Universitatea Craiova. Detaliile înțelegerii sale cu Rotaru, patronul U Craiova, erau deja prezentate zilele trecute, conform prosport.ro. Fostul tehnician de la FCSB ar fi urmat să câștige 14.000 de euro lunar. Dar și o clauză prin care putea fi dat afară de Mihai Rotaru fără compensații financiare în cazul în care echipa nu are rezultate. Ieri, Reghe era așteptat să vină în țară din SUA. În ultima clipă, se pare că tehnicianul de 45 de ani s-a răzgândit. El s-ar putea să preia o echipă din Qatar, după experiențele din Emiratele Arabe.

 

 

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe