Se ascute războiul familiilor Reghecampf – Becali! ”Ce caracter are! Și-ar vinde familia pe un leu!”. ”Sunt supărat rău!”

Catinca Giosanu 29.01.2021, 09:27
Se ascute războiul familiilor Reghecampf – Becali! ”Ce caracter are! Și-ar vinde familia pe un leu!”. ”Sunt supărat rău!”

Scandalul dintre famili Reghecampf și Gigi Becali continuă. Patronul FCSB a dezvăluit că a primit un mesaj de la fostul antrenor al echipei. Cum a reacționat afaceristul și ce s-a întâmplat între el și Becali?

Reghecampf, despre Gigi Becali: ”A făcut o mare greșeală”

Laurențiu Reghecampf i-a reproșat lui Gigi Becali modul în care a procedat în transferul lui Man. Asta, pentru că Anamaria Prodan a fost ‘sărită’ de la plata comisionului care i se cuvenea pentru că l-a trimis pe fotbalistul internațional, Dennis Man, la Parma. Cei doi soți susțin că mijlocașul de dreapta a fost constrâns să semneze un contract de ‘consultanță’ pentru următorii 5 ani cu firma lui Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali.

Reghe s-a arătat deranjat de faptul că latifundiarul din Pipera a făcut public mesajul pe care i l-a transmis.

Am dat un mesaj și am încercat să îl sun pe Gigi, să vorbesc cu el, să-i spun anumite lucruri pe care consider că am dreptul să i le spun ca prieten, ca fost colaborator. Nu am putut să dau de el, de aceea i-am dat un mesaj în care i-am spus că nu e corect ce s-a întâmplat. Mi-aș fi dorit să vorbească direct cu mine lucrurile astea și să clarifice cu mine anumite probleme. Mi-a răspuns, am vorbit, dar, în mod normal, trebuia că mesajele să rămână între noi.”, și-a început discursul soțul Anei Prodan.

”Nu a fost șantaj”

În plus, Reghecampf a subliniat că nu i-a forțat mâna lui Becali pentru a obține o mărire de salariu în perioada în care patronul FCSB se afla după gratii.

Nu am mers la Gigi la închisoare după două săptămâni de când a fost închis, am mers după ce s-a terminat campionatul. Am fost cu cineva de la club. Trebuia să clarificăm niște lucruri. Nu a fost șantaj, nu a fost vorba de 30 000 de euro, nu a fost vorba de 15 000 cum a zis el. Nu vreau să spun sumele, că nu e OK. El mi-a cerut să vin și să discutăm ceea ce rămăsese nediscutat când a avut problema cu închisoarea.”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf nu vrea să strice relația cu Gigi Becali
Reghecampf nu vrea să strice relația cu Gigi Becali

”Sunt supărat și am dreptate să fiu supărat”

Laurențiu Reghecampf este de părere că Becali trebuia să o implice si pe Anamaria în transferul lui Dennis Man.

E clubul lui, el decide ce face. Dar nu e corect să împingă jucătorul să semneze cu alt manager, mai ales știind relația pe care o aveam noi înainte și pe care sper că o vom avea în continuare. Nu era o problemă din partea nimănui ca Giovanni să facă actele dintre cluburi. Dar să împingi jucătorul să semneze cu același manager doar pentru că a adus oferta… Sunt supărat și am dreptate să fiu supărat. Nu am vorbit nimic de el, nu l-am contrat niciodată, nu am vorbit absolut nimic din discuțiile mele cu el. Față de mine a greșit. Deocamdată, lăsăm lucrurile așa!”, a conchis Reghe.

Dacă soțul ei își păstrează cumpătul și spune că nu vrea să strice relația dintre el și patronul celor de la FCSB, Anamaria e foc și pară pe Becali. Impresara susține că i-a adus milioane lui Becali din transferurile de jucători și că tot ea i l-a recomandat pe Man.

Păi, suntem prieteni numai când aduc eu bani? Cât să mai facem așa? Am și eu o limită! L-am adus pe Stanciu, n-am luat nimic. L-am vândut pe Stanciu, n-am luat nimic. Pe Popa, la fel. Eu i-am adus pe toți. I-am convinsă să vină, că nimeni nu mai vrea să vină la FCSB. (…) Păi, visa Gigi vreodată, se uită el la Liga 2? Niciodată. Puneți-l să jure cu mâna pe Biblie! La ce caracter are… El și-ar vinde și familia pentru un leu”, a spus Prodan la Telekom Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe