E scandal la FC U. Craiova după ce Adrian Mititelu jr. a anunțat numele noului antrenor. Nicolo Napoli a ieșit la atac

Gabriel-Alexandru Ioniță / 24.06.2022, 16:47
E scandal la FC U. Craiova după ce Adrian Mititelu jr. a anunțat numele noului antrenor. Nicolo Napoli a ieșit la atac

Nicolo Napoli a ieșit la atac după ce FC U. Craiova l-a prezentat oficial pe noul antrenor, Marius Croitoru. Tehnicianul italian în vârstă de 60 de ani s-a despărțit în această vară pentru a opta oară de clubul din Bănie și susține că acest lucru s-a petrecut la cererea conducerii acestuia. Și nu la a lui, așa cum a informat anterior aceasta.

Nicolo Napoli susține că nu a mai fost dorit de Adrian Mititelu

Nicolo Napoli a mai spus că nu consideră o problemă faptul că nu a mai continuat la FC U. Craiova și că a apreciat modul în care s-a comportat clubul cu el de această dată. În schimb, italianul a dezvăluit că mai are de încasat niște salarii restante de la familia Mititelu.

Îmi pare rău că nu am mai continuat, dar nu e o problemă. Nu am decis eu, a fost decizia patronului. El decide mereu. Important este că acum se comportă bine cu mine. Mai am de primit niște bani, dar nu-mi fac probleme că nu plătește.

Eu am venit la reunirea echipei, dar mi-a spus că mi se încheie contractul pe 30 iunie, și că vrea să pună alt antrenor. Am zis că plec dacă nu mai sunt dorit, nu e nicio problemă. Pa, pa, la revedere, salutare, am plecat. Asta a fost tot”, a spus Nicolo Napoli potrivit gsp.ro.

Italianul este contrazis de Robert Săceanu, care susține că el nu a mai dorit să rămână

La scurt timp după această declarație, Nicolo Napoli a fost contrazis de către un oficial de la FC U. Craiova. Robert Săceanu, directorul sportiv al clubului din Bănie, a spus că italianul a mințit când a declarat că Adrian Mititelu nu l-a mai dorit la echipă. El a explicat că italianului i-a fost oferit un nou contract, pe care însă l-a refuzat.

„Am văzut și noi declarațiile lui Nicolo Napoli, iar eu unul nu înțeleg cum poate să afirme că patronul i-a spus că nu îl mai vrea la echipă și că vrea să aducă alt antrenor. Domnul Mititelu m-a însărcinat să îi dau personal noul contract lui Nicolo Napoli, deoarece cu el a vrut să continue la FC Universitatea. I-am dat noul contract chiar în săptămâna premergătoare meciului cu Rapid. Fac aceste clarificări ca să fim bine înțeleși.

Nicolo Napoli a cerut timp să studieze contractul și l-a luat acasă în Italia. Dar în perioada de pauză și până la întâlnirea de la club cu patronul, Nicolo Napoli nu ne-a dat niciun raspuns. Repet: nu înțeleg cum poate să afirme că domnul Mititelu nu l-a mai dorit la echipă și că vrea să pună în locul lui un alt antrenor. A fost exclusiv alegerea lui Napoli să nu accepte acele clauze pe care patronul i le-a pus în contract, clauze de bun simț și de performanță în primul rând. Dar dânsul a decis să ne despărțim și să nu bată palma cu noi, nu că nu l-a mai dorit Adrian Mititelu. Însă, acum noi am plecat la un nou drum, iar Marius Croitoru are toată susținerea noastră”, a spus Robert Săceanu potrivit ProSport.

Transfer ciudat făcut de Marius Croitoru după ce a semnat cu FC U. Craiova. De unde vine noua achiziție a oltenilor