E un mare moment pentru Ianis Hagi. Toată lumea vorbește despre român și așteaptă meciul lui Rangers de la Aberdeen

Mihai Rosoiu 10.01.2021, 13:37
E un mare moment pentru Ianis Hagi. Toată lumea vorbește despre român și așteaptă meciul lui Rangers de la Aberdeen

E un mare moment pentru Ianis Hagi. Toată lumea vorbește despre român și așteaptă meciul lui Rangers de la Aberdeen, programat astăzi, de la ora 17:00. Partida contând pentru etapa a 23 a a campionatului Scoției pare să fie una dintre cele mai importante pentru „internaționalul” nostru.

Nimeni nu știe ce are de gând Steven Gerrard, antrenorul „protestanților”. În schimb fanii lui Rangers nu mai contenesc cu laudele la adresa românului. Potrivit informațiilor apărute în presa din Glasgow, duelul din această după-amiază se anunță unul foarte important pentru Hagi jr.

E un mare moment pentru Ianis Hagi. Toată lumea vorbește despre român

Aberdeen-Glasgow Rangers este meciul vedetă al zilei în prima ligă din Scoția. Tehnicianul „alb-albaștrilor” se confruntă cu mari probleme de lot. În aceste condiții, prezența lui Ianis Hagi în primul 11 al celor de la Rangers este aproape o certitudine. Numai că numeni nu mai are curajul să înainteze informația ca fiind una sigură. Recentele decizii ale lui Gerrard l-au scos pe Ianis Hagi din cărți în mai multe rânduri.

Ianis Hagi este anuntat titular in meciul Aberdeen-Rangers
Ianis Hagi este anuntat titular in meciul Aberdeen-Rangers

Acum, cu lotul decimat de probleme, Steven Gerrard pare obligat să-l folosească pe „internaționalul român” din primul minut al partidei Aberdeen-Rangers, astăzi, ora 17:00. Dacă Ianis va fi titluar are șansa de a dovedi că toate deciziile fostei glorii a lui Liverpool, de a-l ține pe bancă, au fost greșite.

 Gerrard nu are altă variantă decât cea a titularizării lui Ianis

Kemar Roofe, Ryan Jack și Scott Arfield sunt accidentații celor de la Rangers în deplasarea de la Aberdeen. Prezența altor doi jucători de bază ai „alb-albaștrilor” e nesigură. Vorbim aici despre Jordan Jones și George Edmundson. În aceste condiții, publicațiile scoțiene sunt sigure de prezența lui Ianis Hagi în prima garnitură a liderului la zi din Premiership.

Ianis Hagi trece printr-o perioadă excelentă. Evoluțiile sale au primit aprecieri generale. Presa și fanii îl laudă permanent, iar de curând, în mass media a apărut un zvon despre plecarea sa spre Bundesliga

Leipzig a intrat pe fir

De curând, media de specialitate a insinuat că „tricolorul” se află pe lista celor de la Red Bull Leipzig. Una dintre cele mai bune echipe din campionatul german ar intenționa să obțină semnătura fiului lui Gică Hagi.

În acest weekend, RBL a suferit un eșec drastic pe propriul teren. Elevii lui Julian Nagelsmann au fost învinși clar de Borussia Dortmund, în derby-ul zilei de sâmbătă (scor 1-3).

Așadar e un mare moment pentru Ianis Hagi. Toată lumea vorbește despre român și așteaptă meciul lui Rangers de la Aberdeen, care ar putea să-l aducă pe român în primul 11 al liderului din Scoția.

Urmăriți Playsport.ro și pe