Echipă din Liga I ia măsuri radicale de stopare a infectării cu noul coronavirus. Ce decizii au luat șefii clubului

Ștefănescu Dragoș 20.09.2021, 22:53
Echipă din Liga I ia măsuri radicale de stopare a infectării cu noul coronavirus. Ce decizii au luat șefii clubului

Ultimele rapoarte asupra situației pandemice din România nu arată deloc bine. Astfel, primele măsuri vor fi luate imediat în fotbalul românesc. O echipă din Liga I ia măsuri radicale pentru stoparea infectării cu noul coronavirus.

Echipă din Liga I ia măsuri radicale de stopare a infectării cu COVID-19

Creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus aduce noi restricții și pe terenurile de fotbal. Prima echipă care va impune restricții la meciurile de pe teren propriu este FC Voluntari. Rata de infectare în orașul Voluntari și în județul Ilfov depășește 3 la mia de locuitori.

Conform normelor sanitare impuse de oficialități, în localitățile în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori, stadioanele vor fi deschise doar la 30% din capacitate. În momentul de față 75% din capacitatea stadioanelor este deschisă publicului. Cum în Voluntari cifra este de 3,71 la mia de locuitori, următorul meci pe care echipa lui Liviu Ciobotariu îl va disputa pe teren propriu se va disputa conform noilor restricții. Pentru ilfoveni, următorul meci pe teren propriu va fi pe 3 octombrie, împotriva celor de Farul Constanța. 

Interes mare pentru meciul CS Hunedoara – FCSB

Miercuri seară la Hunedoara se va juca meciul dintre CS Hunedoara și FCSB. Partida face parte din șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Interesul pentru această partidă s-a dovedit a fi foarte mare. Fanii au luat cu asalt casele de bilete, având în vedere că partida se va disputa în condiții de pandemie. Până luni s-au vândut deja 6.000 de bilete. Acesta va fi numărul maxim de spectatori care vor asista la meci, deoarece organizatorii au decis să sisteze vânzarea tichetelor ca urmare a creșterii numărului de cazuri de COVID-19 în județ.

Nu se mai vând bilete la meciul cu FCSB. Persoanele care au reuşit să îşi cumpere tichete, vor avea acces la partidă.

Clubul Sportiv Hunedoara a decis astăzi oprirea vânzărilor de bilete la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB din 16-imile Cupei României, meci ce va avea loc miercuri, 22 septembrie, cu începere de la ora 21.00, pe Stadionul „Michael Klein”.
Decizia este cauzată de creşterea incidenţei cazurilor de Covid-19 la nivelul municipiului Hunedoara, indicator situat, luni, 20 septembrie, la 2,26 la 1.000 de locuitori.

Până astăzi (luni 20.09.2021) la ora 14:00 s-au vândut aproximativ 6.000 de bilete la meciul amintit. Persoanele care au reuşit să achiziţioneze bilete vor avea acces în stadion.
Conform reglementărilor legale în vigoare, în localităţile în care incidenţa cazurilor de Covid 19 se situează între 2 şi 3 la 1000 de locuitori (situaţie în care, din păcate, se află şi municipiul Hunedoara), evenimentele sportive în aer liber se pot desfăşura cu ocuparea a cel mult 50 la sută din capacitate”, se arată într-un comunicat postat de către oficialii clubului din Hunedoara, pe pagina oficială de Facebook.

Urmăriți Playsport.ro și pe