FC Voluntari 4-0 CS Mioveni. Recital ofensiv oferit de echipa lui Liviu Ciobotariu în repriza secundă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 17.09.2021, 19:51
FC Voluntari 4-0 CS Mioveni. Recital ofensiv oferit de echipa lui Liviu Ciobotariu în repriza secundă

FC Voluntari și CS Mioveni au deschis etapa a noua a Ligii 1. Nu s-a marcat niciun gol în prima repriză, însă în partea secundă echipa antrenată de Liviu Ciobotariu s-a dezlănțuit.

Cristi Costin cu o „dublă”, Adam Nemec și Ion Gheorghe cu o execuție de senzație din lovitură liberă au adus a treia victorie consecutivă pentru FC Voluntari. Echipa ilfoveană urcă pe locul 6 în Liga 1, cu 15 puncte în 9 etape.

De partea cealaltă, CS Mioveni a ajuns la al treilea meci la rând fără victorie și se află pentru moment pe locul 10, cu 10 puncte. Bineînțeles, argeșenii mai pot să cadă câteva locuri în clasament până la finalul etapei în funcție de jocul rezultatelor.


FC Voluntari 4-0 CS Mioveni

Final de meci!

Min. 90: GOL FC Voluntari! Cristi Costin înscrie din nou cu un șut superb sub bară din 6 metri!

Min. 83: GOL FC Voluntari! Ion Gheorghe execută pe sub zid o lovitură liberă de la 20 de metri și îl surprinde pe portarul Iustin Popescu.

Min. 81: GOL FC Voluntari! Adam Nemec a trimis mingea în poartă din doi metri după o fază excelentă făcută de jucătorii lui Liviu Ciobotariu!

Min. 63: GOL FC Voluntari! Cristi Costin primește o pasă excelentă de la Adam Nemec și înscrie de lângă Adrian Scarlatache cu un șut plasat din 7 metri!

Min. 46: A început repriza secundă!

Pauză la Voluntari!

Min. 1: A început meciul!


Echipele de start:

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – Costin, Droppa, Rață – Marcelo, Nemec, I. Gheorghe
Rezerve: Rîmniceanu, Achim, Meleke, Vlad, Roșu, Fulop, Merloi, Ilie, Angelov
Antrenor: Liviu Ciobotariu

CS Mioveni: Popescu – Garutti, Scarlatache, Balaur – Rădescu, Vereș, Dumitriu, Șerbănică – Toma, Rusu, Buziuc
Rezerve: Ducan, An. Cristea, Oancea, Burnea, Coșereanu, Sanoh, Dat, Massaro, Cierpka
Antrenor: Alexandru Pelici


FC Voluntari și CS Mioveni se întâlnesc în primul meci al etapei a noua din Liga 1

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu vine după două victorii consecutive în Liga 1. FC Voluntari a învins Chindia Târgoviște pe teren propriu cu scorul de 2-1 în urmă cu două etape.

Iar în runda precedentă, ilfovenii au trecut de Gaz Metan Mediaș în deplasare cu același scor. Acest meci a dus la demiterea lui Mihai Teja de pe banca tehnică a formației medieșene.

De asemenea, în urmă cu patru etape, FC Voluntari a învins Academica Clinceni pe teren propriu cu scorul de 1-0. Astfel, se poate spune că jucătorii lui Liviu Ciobotariu traversează o perioadă foarte bună, obținând trei victorii în ultimele cinci etape.

De partea cealaltă, CS Mioveni vine după o înfrângere pe teren propriu în fața celor de la Chindia Târgoviște, scor 0-1. A fost prima înfrângere după trei meciuri pentru echipa antrenată de Alexandru Pelici.

Argeșenii învinseseră anterior Dinamo în deplasare și FC U Craiova pe teren propriu cu scorul de 1-0. De asemenea, anterior înfrângerii cu Chindia, ei terminaseră la egalitate în deplasare cu Academica Clinceni, scor 1-1.

Se poate observa că CS Mioveni a obținut rezultate mai bune în deplasare decât pe propriu teren. Și este pe undeva firesc să se întâmple acest lucru.

Alexandru Pelici a creat o echipă extrem de bine organizată din punct de vedere defensiv. Toți jucătorii se așează în spatele balonului pe construcția adversă și încearcă să dea lovitura pe contraatac. Fapt ce le-a ieșit de câteva ori în acest început de sezon din Liga 1.

De asemenea, cei de la FC Voluntari au făcut meciuri destul de bune pe teren propriu în acest sezon. Astfel că ne putem aștepta la un meci interesant între cele două echipe.

Echipele probabile:

FC Voluntari: 71. M. Popa – 24. Ricardinho, 30. Tamaș, 5. Armaș, 6. Briceag – 80. L. Fulop, 66. Droppa, 22. Rață – 14. Marcelo, 77. Nemec, 8. I. Gheorghe
Rezerve: 1. Lavin, 2. C. Achim, 9. D. Paraschiv, 10. Merloi, 18. Helder, 20. N. Roșu, 21. Al. Ilie, 23. Al. Vlad, 98. Cr. Costin
Antrenor: Liviu Ciobotariu

CS Mioveni: 68. Ducan – 27. Garutti, 14. A. Iacob, 15. Scarlatache – 16. Rădescu, 23. A. Panait, 11. L. Dumitriu, 30. Șerbănică – 90. B. Rusu, 17. A. Cristea, 20. Buziuc
Rezerve: 22. I. Popescu, 6. I. Burnea, 7. D. Toma, 8. S. Vereș, 10. Coșereanu, 24. Sanoh, 25. I. Balaur, 26. Oancea, 80. Dat
Antrenor: Alexandru Pelici