Echipele se bat pe semnătura lui Gică Hagi. Ce oferte are „Regele” și unde ar putea ajunge în viitor

Olteanu Ștefan / 13.04.2021, 17:25
Echipele se bat pe semnătura lui Gică Hagi. Ce oferte are „Regele” și unde ar putea ajunge în viitor

Gică Hagi renunța la funcția de antrenor al Viitorului Constanța, la finalul sezonului 2019 – 2020. El a luat această decizie pentru a face o pauză de la antrenorat, însă acum este pregătit să revină pe banca tehnică a unei echipe. Hagi a primit mai multe oferte în ultimele luni, dar nu a vrut să ia un proiect din mers. Astfel, la finalul actualului sezon Gică Hagi urmează să pună în balanță ofertele pe care le are și să revină în antrenorat.

Echipele se bat pe semnătura lui Gică Hagi. Ce oferte are „Regele” și unde ar putea ajunge în viitor

Gică Hagi nu a dus lipsă de oferte după ce a părăsit funcția de antrenor de la Viitorul Constanța. Formații din China sau Rusia l-au dorit pe „Rege”. Cu toate acestea, Gică Hagi a refuzat toate propunerile pentru că nu își dorește să preia o echipă în plin sezon competițional. Printr-o intervenție recentă, Victor Becali a dezvăluit care sunt planurile lui Gică Hagi și e convins că „Regele” va reveni curând în antrenorat:

Asta e filosofia lui. Nu vrea să ia echipe din mers şi s-a dovedit în multe situaţii că nu e bine. Uite, şi Piţurcă a luat o echipă din mers, total necaracteristic pentru el.
Hagi vrea o provocare. El a câştigat un campionat cu o echipă de copii, în luptă cu FCSB, CFR… Nu am discutat subiectul cu el, dar am auzit că a avut oferte. Din Rusia, China… Ştiu că a avut şi din China, da. Şi din ţările arabe.
Nu pot sa vorbesc în numele lui, dar de ce să nu meargă acolo pentru un proiect bun. Ce, Olăroiu n-a făcut performanţă acolo? De ce nu ar face şi Hagi? E adevărat că Olăroiu a plecat mult mai tânăr, dar de ce nu s-ar duce şi Hagi acolo? Are nume, face bani mulţi şi performanţă!”, a spus Victor Becali, pentru Look Sport.

Gică Hagi a fost ofertat de echipe din China și Rusia
Gică Hagi a fost ofertat de echipe din China și Rusia

În acest moment este exclus să preia naționala

Victor Becali spune că nu sunt șanse ca Hagi să îl înlocuiască, cel puțin în acest moment, pe Mirel Rădoi la echipa națională.

Deocamdată Rădoi a rămas, aşa că discuţiile sunt inutile”, a mai spus fostul impresar, conform sursei citate.

Gică Hagi anunța recent că are două mari dorințe pe care vrea să și le îndeplinească în cariera de antrenor. Să antreneze o echipă puternică de club și o echipă națională. Referitor la ce selecționată i-ar plăcea să antreneze, Hagi nu a oferit un oferit un răspuns concret.

În calitate de antrenor, Gică Hagi a cucerit titlul în Liga I, în 2017, Cupa și Supercupa României. Alături de Galatasary, el a cucerit Cupa Turciei în 2005.