Edi Iordănescu a anulat antrenamentul de azi al CFR-ului dintr-un motiv revoltător. ”Asta mă supără cel mai tare!”

Marian Cărăvan 09.01.2021, 16:25
Edi Iordănescu a anulat antrenamentul de azi al CFR-ului dintr-un motiv revoltător. ”Asta mă supără cel mai tare!”

Campioana CFR Cluj are probleme cu doar câteva zile înaintea reluării Ligii 1. Edi Iordănescu a anulat antrenamentul de azi al CFR-ului dintr-un motiv revoltător. Tehnicianul echipei ardelene e total nemulțumit și a răbufnit. Sunt momente tensionate la gruparea din Gruia.

Edi Iordănescu a anulat antrenamentul de azi al campioanei CFR Cluj

Mai sunt doar câteva zile până la reluarea Ligii 1, iar la campioana CFR Cluj nu este deloc liniște. E tensiune mare în Gruia, după ce Edi Iordănescu a anulat antrenamentul de azi al CFR-ului. Tehnicianul campioanei a atras atenția asupra condițiilor în care trebuie să se antreneze campioana României din ultimele trei sezoane. Edi Iordănescu nu a stat mult pe gânduri și a anulat ședința de pregătire de azi. Dintr-un motiv revoltător. Fotbaliștii CFR-ului ar fi trebuit să se antreneze pe un teren complet înghețat. Asta l-a înfuriat la culme pe Edi Iordănescu, iar rezultatul a fost anularea antrenamentului.

Edi Iordănescu s-a plâns de pauza competițională foarte scurtă, dar și de condițiile în care sunt nevoiți să se antreneze elevii săi. Clujenii nu au optat pentru un cantonament în Antalya, la fel ca liderul FCSB, ci au rămas în țară. Edi Iordănescu a anulat antrenamentul de azi al CFR-ului, informează GSP.

„Avem multe dezavantaje, în special cu clima. Echipa a răspuns bine, a fost implicată, dar a trebuit să ne adaptăm la calendar, la program. Din păcate, e lucrul care mă supără cel mai tare. Încercăm să ne adaptăm. Băieții au răspuns bine, dar condițiile au fost foarte grele. Clima e dificilă, a plouat la Cluj și ne-am antrenat în noroi. E greu!”, a spus Edi Iordănescu, după amicalul cu Gaz Metan (scor 1-1), disputat joi, 7 ianuarie.

Edi Iordanescu a anulat antrenamentul de azi al CFR-ului
Edi Iordanescu a anulat antrenamentul de azi al CFR-ului Sursa: Facebook CFR 1907 Cluj

Edi Iordănescu promite titlul în Gruia

Chiar dacă momentan CFR Cluj e pe locul al treilea, Edi Iordănescu promite că formația ardeleană va fi pe primul loc la finalul acestui sezon.

„Vrem să câștigăm campionatul, de aceea am venit, mi-am asumat asta. Clasamentul momentului spune că plecăm cu șansa a treia, dar am mai recuperat din puncte față de principalele contracandidate. Să vedem și cu ce vom mai completa lotul.

Ar fi foarte important ca publicul să revină. Eu am fost primit cu foarte multă căldură și am simțit ce înseamnă ei pentru CFR. Ar fi ceva extraordinar, dacă s-ar întâmpla asta”, a spus Edi Iordănescu, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului.

CFR Cluj e pe locul 3, cu 31 de puncte, la trei lungimi în spatele liderului FCSB. În prima etapă a returului, CFR întâlnește joi, 14 ianuarie, de la ora 20:00, pe Academica Clinceni.

Urmăriți Playsport.ro și pe