Edi Iordănescu „plânge” după un jucător. I-a dat asigurări, în direct, că totul va fi bine. „Am mare nevoie de el”

Ștefănescu Dragoș / 14.09.2021, 12:03
Edi Iordănescu „plânge” după un jucător. I-a dat asigurări, în direct, că totul va fi bine. „Am mare nevoie de el”

FCSB este într-o vizibilă creștere de formă după venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. Victoria zdrobitoare în fața rivalei Dinamo le va da roș-albaștrilor multă încredere. Însă, Edi Iordănescu ”plânge” după un jucător care este esențial în angrenajul FCSB-ului.

Edi Iordănescu ”plânge” după un jucător

FCSB a obținut o victorie categorică în fața rivalei Dinamo. Triumful de duminică seară este doar un prim pas în drumul pe care echipa lui Edi Iordănescu îl are de parcurs în lupta pentru titlu.

Absențele lui Florin Tănase și Florinel Coman sunt problemele stringente care îl apasă pe Edi Iordănescu. După ce a avut evoluții excelente în primele etape, Tănase s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj. Căpitanul roș-albaștrilor reușise să marcheze trei goluri și oferise două pase decisive până la accidentare. Absența căpitanului va fi de cel puțin două săptămâni.

Fiind conștient de importanța acestor jucători în cadrul echipei, Iordănescu a dat câteva declarații în care recunoaște cât de mult îi lipsește Florin Tănase. Tehnicianul a dezvăluit și faptul că fotbalistul își dorește să revină cât mai repede la echipă și face eforturi pentru a se recupera.

Avem nevoie mare de Tănase, care este golgheterul României. Este și va fi căpitanul nostru, este un jucător pe care îl aștept cu mult entuziasm înapoi. L-am simțit disperat să revină. Își făcea calcule zi, de zi, când revine.

Se gândea dacă poate să depășească prognoza asta și să revină mai repede. Îl aștept, avem nevoie mare de el. La fel cum avem nevoie și de Florinel Coman”, a declarat Edi Iordănescu pentru AS.ro.

Iordănescu a dorit să clarifice și situația banderolei de căpitan la FCSB. La derby-ul cu Dinamo, banderola a fost purtată de Andrei Miron. Motivat de încrederea acordată, Miron a reușit să marcheze un gol în poarta dinamoviștilor.

I-am dat banderola pentru a-i da încredere și moral! Sunt convins că poate să îndeplinească acest rol, în absența lui Tănase”, a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu Dinamo

Victoria cu 6-0 obținută de FCSB în fața rivalei Dinamo a adus laudele tuturor. După partidă, Edi Iordănescu a fost extrem de calm, având un discurs matur și echilibrat. Tehnicianul a atras atenția că victoria din derby trebuie să fie urmată de alte rezultate pozitive.

Avem de muncă, e o fundaţie pe care încercăm să o reclădim, e spiritul despre care tot vorbesc care trebuie reconstruit şi recâştigat. Nu suntem clubul şi echipa care să accepte să primească gol şi goluri în fiecare meci. Trebuie să avem o altă ţinută.

Ce s-a întâmplat cu Dinamo este un pas important pentru noi. Rămâne doar un pas, doar trei puncte. Sperăm din asta să punem o fundaţie şi să construim în continuare”, a declarat Edi Iordănescu.