Edi Iordănescu, reacție clară despre negocierile cu FRF: „Să văd în ce direcție o iau!”

Robert Zanfir / 28.12.2021, 21:13
Edi Iordănescu, reacție clară despre negocierile cu FRF: „Să văd în ce direcție o iau!”

Edi Iordănescu spune că nu a primit nicio ofertă clară din partea lui Răzvan Burleanu, dar recunoaște că a purtat mai multe discuții cu Mihai Stoichiță. Fostul antrenor al FCSB dezăluie că este foarte concentrat pe o ofertă din afara țării.

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au plecat spre Franța, unde vor avea o discuție cu Ladislau Boloni, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate. Astfel, fostul selecționer al naționalei revine puternic pe lista favoriților celor de la FRF. Adi Mutu și Edi Iordănescu au fost numele rămase, după ce federalii au fost refuzați pe rând de Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu.

Edi Iordănescu, reacție clară despre negocierile cu FRF: „Să văd în ce direcție o iau!”

Edi Iordănescu nu ar spune nu unei eventuale oferte, dar antrenorul așteaptă ca șefii FRF să se decidă mai rapid. Fostul tehnician al FCSB ar prefera să preia o echipă din afara țării.

Playsport a anunțat în exclusivitate că Edi Iordănescu este dorit în Franța, la Valenciennes.

„Nu am o ofertă de la echipa națională. Nu am avut o întâlnire cu președintele Federației (Răzvan Burleanu – n.r.). Am avut un anumit contact, dar nu dezvolt. Pentru mine, o ofertă înseamnă ceva concret. Faptul că sunt liste făcute cu antrenori, este normal, mai ales când se vine după o perioadă nu foarte fastă pentru echipa națională.

Trebuie atenție, trebuie înțelepciune. Pe mine mă interesează lucrurile concrete. Că sunt pe o listă într-un sertar, mă interesează mai puțin. Cu Stoichiță vorbesc des, vorbeam și când eram la FCSB, dar am vorbit generalități. Ipotetic, nu ajută pe nimeni dacă discutăm. E îmbucurător, dar nu garantează nimic”, a declarat Iodănescu Jr la Digi Sport.

Edi Iordănescu: „Mă concentrez pe o ofertă din străinătate”

„Trebuie să văd în ce direcție o iau. Poate voi pune accent pe o plecare în afară. Dacă nu voi avea alte oferte, mă voi concentra pe o plecare în străinătate. Am o clauză de vacanță.

Nu am nicio emoție că se va lua o decizie. Au existat antrenori care meritau și ar fi putut să aducă plus valoare pentru echipa națională, dar nu au putut fi convinși.

Dacă se va miza pe un antrenor tânăr, cu siguranță va veni cu entuziasm și energie. Eu mă simt stăpân pe munca mea și nu am nicio emoție că unde voi merge voi da totul.

Am fost acuzat în mai multe rânduri că am cedat în anumite momente. Am cedat când mi-am dat seama că nu sunt perspective, cum a fost ultimul episod la FCSB.

Aș avea doar emoții în sensul bucuriei. Au trecut multe și peste mine, am câștigat un titlu. Am antrenat două dintre cele mai titrate echipe din România. Până la urmă, este vorba despre echipa națională. Fotbalul românesc are antrenori foarte buni, Federația are de unde să aleagă”, a mai spus Edi Iordănescu.

Adi Mutu (42 de ani), Edi Iordănescu (43 de ani), Ladislau Boloni (68 de ani) și Victor Pițurcă (65 de ani) ar fi ultimele patru nume de pe lista lui Rozvan Burleanu, conform ultimelor zvonuri.

Totuși, în atenția federalilor ar putea intra și Adrian Ursea, fostul antrenor de la Nice.