Edi Iordănescu, săgeți către Gigi Becali: „Se joacă cu sentimentele fanilor! Cu mai multă libertate, FCSB ar face performanță”

Robert Zanfir / 13.01.2022, 20:00
Edi Iordănescu, săgeți către Gigi Becali: „Se joacă cu sentimentele fanilor! Cu mai multă libertate, FCSB ar face performanță”

Edi Iordănescu nu a uitat de scurtul mandat de la FCSB. Tehnicianul spune că a fost impresionat de condițiile pe care le-a găsit la echipă, dar nu ezită să lanseze săgeți către Gigi Becali.

Edi Iordănescu se declară pregătit pentru venirea la echipa națională. „Nu m-ar speria! Pot să îmi pun sentimentele în plan secund!”, spune acesta, referitor la faptul că FRF a negociat întâi cu Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu sau Boloni.

Edi Iordănescu, săgeți către Gigi Becali: „Se joacă cu sentimentele fanilor! Cu mai multă libertate, FCSB ar face performanță”

Edi Iordănescu recunoaște că a revenit la FCSB cu foarte multă emoție, dar că Gigi Becali i-a făcut o mare nedreptate. Antrenorul spune că roș-albaștrii au toate condițiile pentru a performa, mai puțin libertatea profesională.

„A fost emoție când am spus da și am intrat în curtea bazei. După care sunt sentimente firești, sunt normale. Sunt în continuare și nu spun o premieră, sunt supărat pe patronul clubului, mi-a făcut o nedreptate, au fost promisiuni care nu au fost respectate.

Eu nu am căutat pe nimeni, nu a fost prima oară când am fost solicitat și am venit cu tot sufletul”

Edi Iordănescu: FCSB ar face performanță cu mai multă libertate

„Am găsit o infrastructură fantastică, stabilitate financiară deosebită. Oameni de calitate în jurul echipei… Din păcate, cu mai multă libertate ar putea să facă lucruri deosebite.

Un grup tânăr, disponibil, angrenat, motivat, cu mult talent. Din păcate, lipsește o piesă din puzzle, pentru ca echipa să facă performanță.

Eu, când am mers la FCSB, am mers cu gândul că merg la Steaua unde am crescut. E păcat că un brand este pus sub semnul de întrebare.

Dacă aș fi insistat până în pânzele albe, niciodată nu mi-ar fi fost plătită clauza. A spus-o și patronul, că nu m-ar fi dat afară. Clauza era exclusiv pentru încetarea unilaterală a contractului.

În momentul când am realizat că lucrurile promise nu mai au valoare, mi-am dat seama că nu mai există perspective.

Inclusiv când am plecat de la dânsul de acasă, mă gândeam cum să fac ca să nu îmi accepte condițiile și să nu merg. Dar când am spus DA, a fost atunci când mi-a spus să fac contractul așa cum doresc, când mi-a spus că nici nu vrea să știe ce este scris în contract.

La un moment dat am spus că dacă eu nu am reușit, nu știu cine va mai reuși. În sensul în care din prisma contractului să pot să îmi asum deciziile tehnice”, a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport.

Patronul Gigi Becali cunoaște foarte mult fotbal. Dar nu atât de bine cum cunoaște un tehnician. Înțelege fenomenul, înțelege fotbal…

Gigi Becali nu trebuie să uite că acest club are atât de mulți suporteri și că se joacă cu sentimentele a sute de mii de suporteri.
Edi Iordănescu