EXCLUSIV. Adevăratul motiv pentru care Boloni a zis „pas”: „Au întârziat răspunsul și a luat foc!”  

Autor: Mariana Podeanu / 12.01.2022, 21:20
EXCLUSIV. Adevăratul motiv pentru care Boloni a zis „pas”: „Au întârziat răspunsul și a luat foc!”   

Cunoscut drept un om dintr-o bucată, Ladislau Boloni a luat o decizie radicală, în ceea ce privește negocierile cu FRF! Nu mai are de gând să aștepte până vineri, așa cum intenționa, iar mâine le va da mutarea în plic oficialilor din Casa Fotbalului.

Boloni vrea să părăsească mâine România, deranjat de tot ceea ce s-a discutat în spațiul public în ultimele zile. Că el ar tergiversa și ar întârzia să dea un răspuns ferm, ba chiar avansându-se ipotezele cum că antrenorul de 68 de ani trage de timp ca să primească o ofertă pe bani buni sau că ține la preț, cu FRF-ul.

Nimic mai fals, susțin apropiați ai lui Loți Boloni, care ar fi luat foc atunci când a văzut că oamenii din federație l-au pus ”pe hold” și au tăcut atunci când s-au vehiculat variantele care l-au pus pe el în postura de dur negociator.

În fapt, desfășurarea acțiunii ar fi fost alta. Iar situația a fost extrem de clară de la început. În sensul în care Boloni ar fi fost dispus să accepte durata contractului propusă de Răzvan Burleanu, să accepte salariul oferit și nu doar un secund din România, ci chiar doi.

Mingea a fost în curtea FRF!

În schimb, a cerut să aibă alături un preparator fizic cu care a lucrat la Anvers și un alt secund cu care a colaborat, și un adaos de 1oo de mii de euro la suma totală, bani pentru cei doi oameni pe care și i-ar fi adus. În plus, și-ar fi dorit și o clauză de reziliere, lucru care, se pare, nu a picat prea bine în cealaltă parte.

Acestea ar fi fost condițiile puse de Boloni și transmise încă din weekend. Însă nu doar că nu ar mai fi primit nicio veste, dar federalii ar fi plasat pisica moartă în curtea lui, fapt care l-ar fi făcut să-și piardă încrederea și să-și pună întrebări.

De aceea, și-a anunțat prietenii că nu mai are de gând să stea și ”să atârne” el la ei. ”Dacă nu voia să vină și doar licita la eventuale alte posibilități, Loți nu s-ar fi deplasat sub nicio formă în țară, mai ales că-și vizitase rudele de la Târgu Mureș chiar înainte de sărbători.

Nu-i pare rău că a mai făcut-o o dată, în schimb, e dezamăgit de jocul făcut de cei care l-au ofertat și apoi au amânat să-i spună ce au decis cu privire la cererile făcute. În același timp au lăsat să se înțeleagă că el nu le-ar fi răspuns la telefon! Au dat-o pe el, au întârziat răspunsul și a luat foc, mâine vrea să plece în Franța!”, au spus pentru playsport.ro surse apropiate ale antrenorului.