Edi Iordănescu și-a fixat un țel: vrea să le obțină suporterilor marele vis care le e interzis

Radu Bordei 24.09.2021, 20:44
Edi Iordănescu și-a fixat un țel: vrea să le obțină suporterilor marele vis care le e interzis

Edi Iordănescu nu înțelege conflictul dintre FCSB și Steaua, mai ales când vine vorba de arena din Ghencea. Suporterii celor de la FCSB au anunțat de mai mult timp că vor ca echipa lui Becali să se întoarcă în Ghencea. Conducerea clubului chiar a inițiat o astfel de cerere, către conducerea CSA.

Cunoscute relațiile tensionate dintre cele două entități, cei de la Clubul Armatei au găsit o metodă inedită pentru a-l refuza pe Becali. Au lăsat echipa de rugby să dispute un meci pe Ghencea, tocmai pentru ca cei de la FCSB să nu mai poată emite pretenții.

Edi Iordănescu se revoltă contra Stelei. „Sigur este loc și pentru noi”

Antrenorul FCSB-ului nu înțelege de ce echipa pe care o antrenează nu a fost lăsată să dispute partide pe arena din complexul Ghencea.

Dacă se joacă rugby, atunci cred că se poate găsi loc și pentru noi. Eu sper că se va găsi o soluție, nu avem de ce să nu avem acces în Ghencea. Ar fi o mare onoare pentru mine, o bucurie, a declarat tehnicianul, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Clinceni

FCSB pleacă în pribegie. Care sunt variantele pentru echipa lui Edi Iordănescu?

Mai mult ca sigur, în octombrie, FCSB-ul va trebui să părăsească Bucureștiul, pentru a juca meciurile de acasă. Edi Iordănescu nu este încântat de această variantă. Echipa nu s-a descurcat foarte bine când a jucat în afara orașului, ca gazdă.

Acasă este București, dar dacă nu se paote, vom căuta soluții. Nu este deloc o variantă optimă. Trebuie să facem o alegere bună, să nu greșim. Avem variantele Giurgiu și Buzău, dar vom vedea. Tatonăm toate variantele. Eu caut o surpafață de calitate, asta este cel mai important, a explicat Iordănescu.

Ce a motivat conducerea Stelei pentru a bloca accesul FCSB-ului pe Ghencea. „Ar putea duce la conflicte”

Partida dintre Steaua și U Cluj, trebuia disputată în Ardeal, dar clujenii au acceptat să joace pe Ghencea. Doar câțiva spectatori au fost prezenți la partida câștigată de bucureșteni. Astfel, FCSB nu a mai primit acordul să evolueze cu Clinceni, pe arena din bulevardul Ghencea.

Mai mult, în comunicatul emis de conducerea Clubului Armatei, se arată că și rivalitățile dintre grupurile de suporteri, reprezintă un pericol.

Este de notorietate faptul că relațiile dintre cele două galerii nu sunt tocmai cordiale, iar folosirea stadionului de ambele echipe ar putea duce la conflicte între reprezentanții acestora, au motivat șefii Stelei

Urmăriți Playsport.ro și pe