El e viitorul produs de export la Craiovei! ”A slăbit 11 kilograme și asta spune multe!” Cine e puștiul de 20 de ani

Gabriel-Alexandru Ioniță 25.06.2021, 19:07
El e viitorul produs de export la Craiovei! ”A slăbit 11 kilograme și asta spune multe!” Cine e puștiul de 20 de ani

El e viitorul produs de export la Craiovei. Clubul patronat de Mihai Rotaru a dat în ultimii ani câteva lovituri importante pe piața transferurilor. Oltenii au reușit să îl vândă pe Alexandru Mitriță în 2019 la New York City în schimbul sumei de 8 milioane de euro. De asemenea, Valentin Mihăilă a fost cumpărat de Parma de la Craiova în octombrie 2020 pentru 8.5 milioane de euro.

Și se pare că acesta a fost doar începutul pentru Mihai Rotaru. Finanțatorul Universității Craiova a anunțat că speră să obțină peste 20 de milioane de euro pentru Jovan Markovic. Atacantul în vârstă de doar 20 de ani a revenit la Craiova după împrumutul la Academica Clinceni. Și este anunțat de Rotaru drept următoarea mare vedetă a fotbalului oltean.

El e viitorul produs de export la Craiovei! ”A slăbit 11 kilograme și asta spune multe!”

Patronul Universității Craiova l-a lăudat pe Markovic pentru faptul că a reușit să scape de mai multe kilograme în plus într-un timp foarte scurt. De asemenea, el a spus că atacantul său este între primii trei cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1.

Markovic e cel mai aproape de a face pasul spre marea performanță dintre jucătorii noștri mai tineri. Arată bine, a slăbit 11 kilograme față de acum o lună. Cred că spune multe asta.

Sunt 3 jucători din România care valorează 20 de milioane de euro, primul e Cicâldău, al doilea e Markovic și al 3-lea e Octavian Popescu de la FCSB. Ei pot valora sume foarte mari, dar asta nu înseamnă că se vor și vinde pe aceste sume, pentru că Liga 1 are un handicap în mercato”, a spus Mihai Rotaru la PRO X.

„Va fi un campionat mai interesant decât cele trecute”

Mihai Rotaru a analizat și lupta la titlu din sezonul viitor de Liga 1. El a spus că va fi un campionat mai puternic decât cele de până acum și că nicio echipă nu poate considera că are locul de playoff asigurat.

Sunt convins că va fi un campionat, cred că mai interesant decât cele trecute. Sperăm că până la final noi să fim în cărți și la final să ridicăm cupa, cupa mică, adică campionatul. Orice echipă poate să producă surprize. Sepsi e o echipă foarte bună, Farul Constanța și-a recăpătat gloria de altădată și cred că Farul poate fi o surpriză plăcută. E Gheorghe Hagi acolo, pe care noi îl respectăm foarte mult și cred că va face o treabă extraordinară.

Va fi o bătălie pentru playoff fantastică. Eu cred că nicio echipă nu are locul de playoff asigurat, nici CFR, nici FCSB, nici CFR, nici Sepsi. Nu cred că tremurăm, dar va fi interesant, va fi o bătaie crâncenă pentru locurile de playoff, sunt undeva la 10 echipe care clar, nu doar că își doresc, pentru că toate 16 își doresc, dar sunt 10 echipe chiar au condiții pentru a împlini acest obiectiv. La Craiova va fi un meci interesant, un derby pentru noi, conform definiției clasice, adică cu locul 1, cu locul 2, și mai băgăm și locul 3, sunt cu FCSB și cu CFR, pentru noi, dar așteptăm cu drag (meciul cu FCU)”, a mai spus Rotaru sursei citate.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe