El este antrenorul care va prelua FCSB 2, după ce Dinu Todoran a refuzat oferta lui Gigi Becali

Bordei Radu 20.08.2021, 17:55
El este antrenorul care va prelua FCSB 2, după ce Dinu Todoran a refuzat oferta lui Gigi Becali

Gigi Becali dorea să îl păstreze pe Dinu Todoran la FCSB. Nu în postura de antrenor principal, dar la echipa secundă a clubului. Latifundiarul a încercat să îl convingă pe tehnician să accepte să meargă la Liga a treia. Prima dată se părea că Becali a avut câștig de cauză.

Patronul clubului nu a reușit, totuși, să îl convingă pe antrenor. Acesta a avut o perioadă foarte agitată, în cele 7 partide pe care le-a antrenat la nivelul echipei mari. Todoran a fost dezamăgit de cum a fost îndepărtat și a decis să plece de la FCSB.

Dinu Todoran nu merge la Liga a treia. Ce antrenor se va ocupa de destinele echipei secunde de la FCSB

Dinu Todoran așteaptă să încaseze ultimii bani pe care îi mai are de primit și a ales să plece de la club. Asta chiar dacă Becali se oferise să îl păstreze. Antrenorul speră să își continue cariera în altă parte, unde poate avea putere de decizie. Fostul jucător de la Urziceni consideră că ar fi putut obține rezultate mai bune, dacă ar fi putut să aleagă cu cine joacă sau pe cine să schimbe.

Pe banca formației din Liga 3 va lua loc Leo Strizu, cel care a mai antrenat echipa a doua a celor de la FCSB între 2008 și 2010.

Todoran i-a făcut loc lui Edi Iordănescu. Acesta a obținut toate concesiile la care Todoran doar visa

Ales exclusiv pe criteriu „religios”, Todoran considera totuși că poate îndrepta situația. Asta după un debut de coșmar la FCSB. Echipa a părăsit cupele europene, după o eliminare rușinoasă, cu o echipă din Kazakstan. Nici în campionat lucrurile n-au mers mai bine, FCSB este la 7 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Iar înfrângerea cu Rapid i-a fost fatală.

Jocul nu e cel care trebuie să fie. Mă așteptam la altceva, așa cum cred că toată lumea se aștepta la noi. Normal, când pierzi un meci, e de vină antrenorul. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Eu sunt de vină pentru că lucrurile nu merg bine, spunea Todoran, după înfrângerea cu Rapid.

Nici jucătorii nu îl mai ascultau la antrenamente, iar la finalul derby-ului, căpitanul Tănase și Iulian Cristea l-au criticat și au cerut o schimbare. „El îi pregătește bine, dar ei nu îl ascultă deloc” spunea Gigi Becali, înainte să înceapă negocierile cu Edi Iordănescu. Noul antrenor a primit mână liberă la echipă și va lua toate deciziile, în acest sezon.