El este grecul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB. A fost antrenat în trecut de Boloni și Răzvan Lucescu

Radu Bordei 07.06.2023, 13:09
El este grecul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB. A fost antrenat în trecut de Boloni și Răzvan Lucescu

Gigi Becali caută cea mai bună soluție pentru defensiva celor de la FCSB. Patronul vicecampioanei a anunțat deja că vor veni doi fundași centrali de valoare, iar surpriza poate apărea din Grecia. Un jucător de la una din marile forțe ale campionatului elen ar fi tentat de o aventură la București.

Fundașul cu care Gigi Becali ar da lovitura. Este un jucător cu mare experiență

Presa elenă anunță că Achilleas Poungouras, un fundaș care a jucat pe la PAOK și Panathinaikos, este pe lista celor de la FCSB. Fundașul de 27 de ani a ratat titlul dramatic, cu Panathinaikos, iar acum va rămâne liber de contract. Jucătorul pare tentat de o aventură în afara Greciei și FCSB i-ar fi oferit un contract tentant. Jucătorul ar fi dorit și de AEK, dar nu ia în calcul, în acest moment, să continue în campionatul elen.

Fundașul a evoluat puțin sub comanda lui Răzvan Lucescu, dar cel mai bine s-a simțit sub comanda lui Boloni, la Panathinaikos, în sezonul 2020 – 2021. Atunci apărătorul a arătat că este un fundaș de top, dar plecarea românului nu i-a priit. A pierdut echipa și acum ar căuta o altă experiență.

Nu este un jucător special, fundaș central înalt, 1,87 m, agresiv, stă aproape de adversar, dar nu e prea bun cu mingea la picior. La Panathinaikos, nu a mai fost de mult timp prima opțiune ca stoper, îl descriu ziariștii eleni, conform GSP

Schimbare de strategie la FCSB

Latifundiarul are o nouă strategie cu privire la Malcom Edjouma și Andrea Compagno, două dintre principalele produse de export ale FCSB-ului. Aceștia ar putea face obiectul unor transferuri peste hotare, dar nu în orice condiție.

Adus în februarie 2022 de la FC Botoșani pentru 330.000 de euro, Edjouma are șanse să plece de la vicecampioană, însă doar în cazul unei oferte care să depășească pragul de 1,5 milioane de euro. Într-o situație similară se află și golgheterul Compagno.

„Eu am o nouă strategie. Cine îl vrea pe Compagno trebuie să dea cu 1 milion mai mult decât l-am luat. Aşa e în cazul tuturor jucătorilor care au peste 25-26 de ani la noi. Dacă îl vor, să dea cu un milion mai mult. Pe Edjouma vreau de la 1,5 milioane de euro în sus şi tot aşa.

Nu vreau să scap de ei. Să ceri 2 milioane înseamnă să scapi de ei? Înseamnă că faci afaceri. De cine am vrut, am scăpat până acum. N-aţi văzut? Eu pe cine nu mai vreau la echipă, îi las să plece. V-am spus încă de la finalul campionatului lista celor şapte care pleacă”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe