El este noul preferat al lui Gigi Becali la FCSB. Cine l-a impresionat pe patronul roș-albaștrilor în ultimele jocuri

Giosanu Catinca / 23.11.2021, 21:36
El este noul preferat al lui Gigi Becali la FCSB. Cine l-a impresionat pe patronul roș-albaștrilor în ultimele jocuri

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. Pe Ianis Stoica, atacantul de 18 ani care a făcut spectacol la derby-ul cu cei de la FC Botoșani, scor 3-1. Latifundiarul este convins că va lua mulți bani pentru jucătorul de la FCSB.

Noul favorit al patronului de la FCSB!

Ianis Stoica (18 ani), tânărul atacant al celor de la FCSB, are un sezon excelent la gruparea bucureșteană, reușind deja șase goluri și două pase decisive. Ianis a marcat un gol extrem de important pentru echipa sa, la partida cu Botoșani, care i-a adus pe roș-albaștri în avantaj: 2-1.

Patronul Gigi Becali este de părere că va putea obține o sumă importantă în schimbul internaționalului U21.

Ianis Stoica a jucat foarte bine, mi-a plăcut. Eu cred că voi lua mulţi bani, nu vreau să mai spun sume. El este un 9 veritabil, am mare încredere în el. Dar, nu trebuie lăudat prea mult. Trebuie să demonstreze. Dar, știți ce mi-a plăcut la el? Faptul că este foarte deștept pentru vârsta lui.

Are o maturitate care m-a impresionat. E puternic, are fizic, are forţă. E foarte inteligent. Dacă vorbeşti cu el, nu zici că are 18 ani…zici că are 23 de ani. Și este ambițios.”, a spus omul de afaceri, la Pro X.

Ianis Stoica, lăudat după meciul cu FC Botoșsani

Fiul fostului internațional Pompiliu Stoica a fost lăudat și de Ilie Dumitrescu după meciul FCSB – FC Botoșani 3-1, în care a reușit un gol. Mai mult, noul favorit al lui Gigi Becali este monitorizat de Arsenal. Jucătorul de la FCSB este urmărit de scouterii londonezilor din luna septembrie. Aceștia i-au finalizat deja dosarul noii „perle” a lui Gigi Becali și urmează să vină în România în 2022 pentru a negocia direct cu patronul vicecampioanei României.

Cine e Ianis Stoica? Kylian Mbappe al României este aproape de un transfer la Arsenal. E un jucător versatil, care joacă la FCSB, folosit cu preponderență pe postul de extremă dreapta sau atacant central și, uneori, în spatele vârfului.”, notează cei de la football-london.

”E tehnic, e puternic și e foarte inteligent”

Jurnaliștii de la The Sun au comentat declarația patronului Gigi Becali, care a explicat luni dimineață că nu are de gând să-l vândă pentru moment pe Ianis Stoica.

Patronul Gigi Becali l-a avertizat pe Mikel Arteta, antrenorul de pe Emirates, că nu își dorește să îl vândă pe Stoica momentan. Becali a spus: ‘E bine că Arsenal îl monitorizează, dar nu are rost, pentru că nu este de vânzare. Ar putea fi într-un an sau doi, dar nu acum. E tehnic, e puternic și e foarte inteligent. Dacă te uiți la el, zici că are 23 de ani, nu 18’.”, a transmis sursa anterior citată.

Britanicii au scris și despre performanța lui Ianis Stoica din octombrie 2017, când a marcat pentru FCSB la un meci din Cupa României cu Sănătatea Cluj (6-1).

A reușit să înscrie în Cupă când avea doar 14 ani!”, a fost remarca londonezilor.