Ce a spus Gigi Becali despre oferta pentru Ianis Stoica, dezvăluită de Playsport: „Voi lua mulți bani”

Robert Zanfir / 22.11.2021, 16:56
Ce a spus Gigi Becali despre oferta pentru Ianis Stoica, dezvăluită de Playsport: „Voi lua mulți bani”

Gigi Becali a vorbit despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica, informație pe care Playsport a anunțat-o în exclusivitate. Patronul FCSB este convins că va lua mulți bani pentru atacantul de 18 ani.

FCSB s-a scuturat de scandalul provocat de divorțul de Edi Iordănescu și a obținut primul succes al returului. Roș-albaștrii au câștigat cu FC Botoșani, chiar dacă au fost conduși după prima repriză.

Ce a spus Gigi Becali despre oferta pentru Ianis Stoica, dezvăluită de Playsport: „Voi lua mulți bani”

Unul dintre cei mai buni oameni ai meciului, dacă nu chiar cel mai bun, a fost Ianis Stoica. Tânărul de doar 18 ani a intrat pe parcurs, în locul lui Andrei Cordea, și a fost decisiv pe tabelă. Mai mult, pe lângă golul desprinderii, acesta a pasat și la reușita lui Florin Tănase.

Evoluțiile foarte bune ale atacantului au atras atenția mai multor echipe, iar una dintre acestea ar fi Arsenal, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate.

Gigi Becali a vorbit despre interesul pentru jucătorul său. Omul de afaceri spune că nu se pune problema vreunui transfer acum, dar acesta se arată convins că va lua mulți bani pentru fiul lui Pompiliu Stoica.

Eu cred că voi lua mulţi bani, nu vreau să mai spun sume. El e nouăr. Toţi mi-au spus şi Meme, şi Edi. M-am bucurat că e nouar, de nouari duce lipsă lumea. Nu ştiu dacă e monitorizat de Arsenal, dar e bine. Poate peste un an, doi, pot să îl ia. Dar acum Ianis nu e de vânzare.

E puternic, are fizic, are forţă. E foarte inteligent. Dacă vorbeşti cu el, nu zici că are 18 ani…zici că are 23 de ani
Gigi Becali, la ProX.

Ianis Stoica, noua bijuterie a lui Gigi Becali

Arsenal nu ar fi singura echipă interesată de Ianis Stoica. Atacantul a fost dorit și de Bologna, care ar fi făcut chiar o ofertă concretă celor de la FCSB.

Mai mult, și Galatasaray l-ar monitoriza pe omul de aur al FCSB.

Ianis Stoica are un sezon la înălțime. Tocmai a marcat al 4-lea gol. Acesta mai are și două pase decisive în cele 12 meciuri jucate în acest campionat. În plus, atacantul are și 2 goluri reușite în Cupa României.

Schimbarea radicală a lui Gigi Becali în legătură cu Constantin Budescu

În altă ordine de idei, Gigi Becali și-a schimbat atitudinea față de Constantin Budescu. Mijlocașul l-a sfidat pe omul de afaceri și nu a renunțat la renumitul procedeu tehnic. S-a folosit de „exterioare” și cu FC Botoșani.

Cu toate acestea, jucătorul a dezvăluit o discuție cu patronul, care a avut loc la baza din Berceni.

„Critici… După aia la câteva zile a spus altceva și tot așa. Știți că vorbește pe la televizor, dar noi ne vedem de treaba noastră. A fost pe la bază și am avut cu totul o altă discuție. Nu numai cu mine, cu toți jucătorii. Era total opus față de cum îl vedeți la televizor”, a spus Constantin Budescu la finalul meciului cu FC Botoșani.