Episod fabulos cu Traian Băsescu și Bănel Nicoliță. „Unde e ăla micuțu’, brunețel?”

Gabriel-Alexandru Ioniță 12.10.2022, 19:53
Episod fabulos cu Traian Băsescu și Bănel Nicoliță. „Unde e ăla micuțu’, brunețel?”

Bănel Nicoliță a povestit un episod special din cariera sa de fotbalist și din viața sa în general, care l-a avut în prim-plan pe Traian Băsescu, pe vremea când acesta era Președintele României. Este cunoscut faptul că el era un fan al fotbalului și a fost foarte apropiat de FCSB și Rapid în primăvara anului 2006. Atunci când cele două au avut parcursuri fabuloase în Cupa UEFA și s-au duelat în sferturile de finală.

Bănel Nicoliță a povestit un episod inedit cu Traian Băsescu în prim-plan

Atunci, Traian Băsescu era prezent la fiecare meci de pe teren propriu jucat de cele două echipe bucureștene, în fazele eliminatorii ale acelei campanii. De asemenea, cu ocazia marilor victorii obținute atunci de cele două echipe românești, jucătorii lor au avut șansa chiar de a sta și la masă cu președintele de la acea vreme, un apropiat al lui Gigi Becali și al lui George Copos, patronii de atunci ai echipelor.

La o astfel de masă, Bănel Nicoliță a avut onoarea de a fi „solicitat” în mod special de Traian Băsescu. Fostul mijlocaș dreapta a povestit cum a decurs episodul și a dezvăluit că a fost extrem de încântat la acel moment.

Nu îmi venea să cred că pot să fiu acolo cu ei, la aceeași masă. A întrebat de mine ‘Unde e ăla micuțu’, brunețel?’. Am murit (n.r. râde)”, a povestit Bănel Nicoliță la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, emisiune ce va avea premiera pe data de 16 octombrie.

Unde a avut loc acest episod celebru

Anterior, cu altă ocazie, fostul fotbalist de la FCSB și Saint-Etienne, printre altele, a dat mai multe detalii despre întâlnirea cu fostul președinte. De asemenea, el a dezvăluit și care a fost cea mai mare primă pe care a încasat-o de la Gigi Becali, dar și care a fost cea mai mare sumă pe care a ținut-o în mână vreodată.

„300.000 de euro este cea mai mare sumă pe care am ținut-o în mână. Eu nu am stat cu banii în casă. Erau bani care s-au strâns și i-am scos de la bancomat să iau ceva. Cea mai mare primă a fost cea de calificare în Champions League, de 120.000 de euro, de la domnul Becali.

Cea mai plăcută amintire pe care o am cu domnul Becali este cea de la Golden Blitz. După meciul cu Rapid. Cu domnul Președinte, Traian Băsescu. Am rămas surprinși, nu am știut. Eu eram mic, nu știam. Când am văzut, ne-am bucurat cu toții. Nu am stat foarte mult. Am fost după și ne-a decorat. Ne-a decorat și domnul Becali”, a spus Bănel Nicoliță în luna aprilie a acestui an, potrivit as.ro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe