VIDEO Epuizată fizic, Sorana Cîrstea a avut o reacție fabuloasă în timpul meciului cu Elina Svitolina, din turul trei la Indian Wells

Ștefănescu Dragoș / 11.10.2021, 14:16
VIDEO Epuizată fizic, Sorana Cîrstea a avut o reacție fabuloasă în timpul meciului cu Elina Svitolina, din turul trei la Indian Wells

Sorana Cîrstea participă în această perioadă la turneul de Indian wells. Epuizată fizic, Sorana Cîrstea a avut o reacție fabuloasă în timpul meciului cu Elina Svitolina din turul trei al turneului american.

Epuizată fizic, Sorana Cîrstea a avut o reacție fabuloasă în meciul cu Elina Svitolina

Sorana Cîrstea (40 WTA) a început promițător turneul de la Indian Wells. Aflată pe tabloul capilor de serie, Sorana a jucat direct în turul al doilea unde a înfruntat-o pe japoneza Misaki Doi (109 WTA). Românca s-a impus categoric cu scorul de 6-2, 6-3, într-o partidă ce a durat o oră și 5 minute.

În turul al treilea, Sorana a întâlnit-o pe Elina Svitolina (7 WTA). Sorana a făcut un prim set foarte bun. Svitolina a făcut primul break în fața româncei la scorul de 2-2, dar nu și-a putut menține avantajul în game-ul următor. Situația s-a repetat și în următoarele două game-uri. După un game câștigat de Sorana pe serviciu propriu, românca a făcut break-ul și și-a adjudecat primul set cu scorul de 6-4.

În cel de-al doilea set, la fel de echilibrat, Sorana a avut un game pierdut pe serviciu propriu. Ucraineanca a profitat și a menținut avantajul, reușind să câștige setul cu 6-4. Partida a mers în setul decisiv, unde Sorana a făcut break-ul în fața Svitolinei la scorul de 3-2. Ulterior românca nu a putut profita de avantaj, iar jucătoarea ucraineană a făcut rebreak-ul. Setul a ajuns în tie-break, unde Svitolina s-a impus cu 7-3. Astfel, Sorana a pierdut meciul cu scorul de  6-4, 4-6, 6-7(3), în fața celei care luna trecută o eliminase de la US Open pe Simona Halep.

Partida a fost extrem de solicitantă, Sorana Cîrstea acuzând oboseala fizică chiar în timpul jocului. Sportiva din Târgoviște a acuzat dureri musculare în setul decisiv și a avut o reacție uluitoare, Românca a strigat la un moment dat: ”Nu mai pot sta în picioare!”

Mesajul Soranei Cîrstea după eliminarea de la Indian Wells

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Indian Wells de Elina Svitolina, la finalul unui meci extrem de disputat. Epuizată din punct de vedere fizic, Sorana s-a văzut învinsă de favorita numărul 4 de la Indian Wells. După meci, românca a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, fanilor săi. În cele câteva cuvinte ale Soranei se poate distinge profunda dezamăgire pentru înfrângerea suferită la turneul american.

Tenisul poate fi uneori brutal. Un eșec dur provoacă dureri, așa cum o fac puține lucruri. Dar, viața continuă și când te trezești a doua zi, durerea a dispărut și visele s-au întors”, a scris Sorana Cîrstea pe pagina sa oficială de Instagram.