Eroare uriașă făcută de Dan Șucu. Victor Ciutacu anunță că patronul formației Rapid e pasibil de pușcărie după achizițiile din ultima perioadă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.08.2022, 19:52
Eroare uriașă făcută de Dan Șucu. Victor Ciutacu anunță că patronul formației Rapid e pasibil de pușcărie după achizițiile din ultima perioadă

Dan Șucu a decis să investească și în zona media după ce a achiziționat 50% din acțiunile clubului Rapid. Iar jurnalistul Victor Ciutacu este de părere că aceste două mișcări i-ar putea crea proprietarului Mobexpert mari probleme în anii următori.

Dan Șucu, avertizat de Victor Ciutacu după ultimele mutări pe care le-a făcut

Concret, realizatorul de emisiuni de la România TV a făcut o paralelă cu alți oameni de afaceri care au investit în trecut în aceste două domenii. Și care au sfârșit în închisoare, dintr-un motiv sau altul. Astfel, Victor Ciutacu a lăsat de înțeles că este posibil ca și Dan Șucu să se confrunte cu astfel de probleme pe viitor. Bineînțeles, este vorba doar despre o supoziție a jurnalistului.

Dan Șucu tocmai și-a deschis larg calea în acest fel spre pușcărie. N-aș vrea să mi-o ia în nume de rău, mai ales că soția lui mi-e prietenă pe Facebook, dar, odată cu investițiile în fotbal (Rapid) și în presă (Mediafax), Dan Șucu tocmai și-a deschis larg calea spre pușcărie. Zic și eu din ce-am mai văzut prin sat…”, a transmis Victor Ciutacu prin intermediul rețelelor de socializare.

Recent, Dan Șucu a cumpărat creanța în valoare de 11.7 milioane de euro pe care ING Bank o deținea la Mediafax, una dintre cele mai importante instituții de presă din România. Dar care se află în insolvență de 7 ani. Astfel, co-acționarul Rapidului urmează să devină acționar majoritar în acest grup media. Prin intermediul unei noi societăți înființate de el, denumită MediaMex.

Co-acționarul Rapidului este lăudat de toată lumea după ce a intrat în fotbal

Implicarea lui Șucu în fotbalul românesc este apreciată chiar și de adversarii din SuperLigă. Recent, Adrian Mititelu, patronul de la FC U. Craiova a explicat că puterea financiară a co-acționarului de la Rapid nu poate decât să crească semnificativ nivelul primei divizii din România.

Domnul Şucu, probabil că este cel mai puternic om din fotbalul românesc, ăsta este un lucru pozitiv, sper să-i atragă şi pe alţii şi cu cât mai mulţi oameni puternici financiar… Şi care şi doresc să investească pentru că sunt foarte mulţi oameni bogaţi, dar care nu vor să investească în fotbal.

Eu nu sunt foarte bogat, dar aproape jumătate din ce am avut cred că i-am băgat în fotbal. Dacă şi domnul Şucu ar băga în fotbal vreo 2 la sută din cât are ar fi bine. Asta este o veste bună şi cred că va contribui la creşterea competiţiei”, a spus Mititelu, la scurt timp după ce a ieșit din închisoare.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV. Baza ProRapid revine acasă! Clubul Sportiv a primit-o sub administrare. Cu ce contribuie Dan Șucu