Eroul Dusan Uhrin e pe picior de plecare și Dinamo poate începe sezonul în Liga I cu un nou antrenor: „Nu am fost plătit deloc!”

Moldoveanu Camelia 08.06.2021, 10:09
Eroul Dusan Uhrin e pe picior de plecare și Dinamo poate începe sezonul în Liga I cu un nou antrenor: „Nu am fost plătit deloc!”

Dusan Uhrin se vede nevoit să plece de la Dinamo. Eroul „câinilor” s-a săturat de „muncă voluntară” și vrea ca echipa să vină cu o propunere solidă. În ce situație dificilă se află clubul, din spusele antrenorului, și cum încearcă să-l salveze.

Eroul Dusan Uhrin a făcut „voluntariat” la Dinamo

Dusan Uhrin ar putea pleca de la Dinamo
Dusan Uhrin ar putea pleca de la Dinamo

Antrenorul ceh a reușit aproape imposibilul în sezonul care abia s-a încheiat. El și-a atins toate obiectivele, salvând Dinamo de la retrogradare și evitând chiar și barajul. Cu toate că a făcut mari eforturi pentru echipă, Mario Nicolae nu l-a plătit cu niciun leu.

Dusan are contract pe un an cu Dinamo și ia în calcul să rămână dacă primește o ofertă serioasă din partea echipei. Tot el a declarat că nimeni din cadrul clubului nu a fost plătit.

Nu, nu am fost plătit deloc. Și nu cred că a fost plătit cineva. Trebuie să-l întrebi pe Mario (n.r. Nicolae, managerul sportiv al clubului), dar mă îndoiesc că este cineva plătit.

Eu mai am contract un an, da. Eu vreau să continui, dar trebuie să am un plan de la cei care sunt în acționariatul clubului, vreau să văd ceva certitudine, pentru că trebuie rezolvate foarte multe probleme.”

Dusan Uhrin încearcă să facă și mai multe minuni la Dinamo

Mario Nicolae le-a spus jucătorilor săi că urmează să plafoneze salariile la 5.ooo de euro. Asta înseamnă noi reduceri semnificative și jucători buni care urmează să plece de la Dinamo. Printre cei care ar putea părăsi clubul se numără Deian Sorescu sau Paiș Anton.

Cu toate acestea, Dusan Uhrin caută rezolvări pentru „câinii roșii”. Antrenorul este conștient de situația dificilă de la Dinamo, însă și-ar dori să aducă noi jucători pentru a întări echipa.

E clar că situația nu e normală, dar sunt jucători care vor rămâne la Dinamo, până acum am vrut să transfer niște jucători la Dinamo, nu știu însă dacă este posibil. Sunt jucători foarte importanți pentru calitatea jocului, dar chiar nu știu ce se va întâmpla”, a recunoscut Dușan Uhrin potrivit relatărilor digisport.ro.

Ion Ţiriac, chemat să o salveze pe Dinamo!

Florin Răducioiu a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit deschis despre problemele echipei din Ştefan cel Mare. Fostul jucător este de părere că singurul om potent financiar care ar fi putut să o salveze pe Dinamo din această situație critică este nimeni altul decât socrul Soranei Cîrstea. Miliardarul Ion Ţiriac are toate resursele necesare.

Dinamo este sufletul meu. Este vorba despre echipa pe care ştiţi foarte bine că o am în suflet. Lucrurile s-au complicat din multe opuncte de vedere acolo. S-a vândut clubul. Este peste puterile mele în momentul de faţă de a înţelege care este situaţia acolo. Vreau ca Dinamo să se întoarcă la nivelul pe care ni-l dorim cu toţii. Dar eu nu am nici o putere şi îmi pare nespus de rău de a o vedea pe Dinamo că luptă pentru a nu retrograda. (…)

Se pare că din cauza acestor datorii oamenii s-au retras. Până la urmă, fotbalul este un business. Au făcut bine că s-au retras. Să vedem ce va urma. Campionatul bate la uşă. Vedem ce se va întâmpla. Ne aşteptăm la un nou an la fel sau poarte fi un alt început pentru acest club glorios.

Domnul Ţiriac a declarat că nu este interesat probabil din motivele pe care dânsul le cunoaşte. Mie mi-ar fi plăcut enorm. Este un mare om de afaceri, un iubitor de sport şi îmi pare rău că nu s-a implicat. Ion Ţiriac ar fi fost o soluţie extraordinară.”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit celor de la Telekomsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe