Eșecul din Gruia i-a îndârjit pe rapidiști: „Trebuie să trecem peste momentul ăsta. Lumea așteaptă rezultate de la noi”

Mihai Rosoiu 17.07.2022, 00:17
Eșecul din Gruia i-a îndârjit pe rapidiști: „Trebuie să trecem peste momentul ăsta. Lumea așteaptă rezultate de la noi”

Rapidul lui Adrian Mutu a debutat cu stângul în noul sezon competițional. Bucureștenii au fost învinși de campioana României. CFR a învins cu 1-0 Rapid, dar oaspeții puteau pleca cu un punct de la Cluj, dacă Albu nu rata un penalty în prelungiri.

Alex Ioniță: „Am avut momente bune în meciul ăsta”

Chiar dacă nu a fost titular, Alex Ioniță a contribuit decisiv la cea mai importantă situație a Rapidului la Cluj. Centrarea sa fost respinsă de Ovidiu Hoban cu cotul, iar Sebastian Colțescu a dictat penalty. Centralul craiovean a fost avertizat de colegii săi de la VAR, iar giuleștenii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, care avea să fie ratată de Albu.

Chiar dacă echipa sa a pierdut, Alex Ioniță consideră că eșecul cu CFR nu trebuie să îi descurajeze pe fani:

Cred că am avut momente bune în meci. Am pus probleme și chiar puteam obține un punct pe final de meci. Eu sunt mulțumit de felul în care ne-am prezentat. Ei ne-au dominat la capitolul ritm, dar eu sunt sigur că după două-trei jocuri vom putea să arătăm mai bine. Suntem pe drumul corect”, a spus Alex Ioniță.

Valentin Costache simte presiunea de la Rapid

Colegul său, Valentin Costache este impresionat de felul în care echipa este susținută de fani. Chiar dacă au cedat în duelul de sâmbătă seara, rapidiștii au fost încurajați non stop de suporterii veniți la Cluj:

La Rapid e presiune, dar nu o poți simți cu adevărat decât atunci când ești la echipă. Mi se pare incredibil ce se petrece aici. Oamenii așteaptă lucruri mari de la noi. Ne gândim la play-off. Toți vrem să ajungem acolo pentru că nu avem voie să-i dezamăgim”, a precizat Valentin Costache după meciul de la Cluj.

În ceea ce privește plecarea sa de la Cluj, Costache a avut un discurs obiectiv:

Nu am greșit vestiarul. Am venit la Rapid și știu unde să intru. Asta e soarta noastră a fotbaliștilor. Azi suntem într-un loc, mâine, în altul. Oricum, mă simt extraordinar în Giulești. E alegerea potrivită”, a spus noul jucător al Rapidului.