Transferat de Rapid după ce a intrat în depresie la CFR Cluj. Mărturii din infern făcute de Costache

Bordei Radu 30.06.2022, 09:36
Transferat de Rapid după ce a intrat în depresie la CFR Cluj. Mărturii din infern făcute de Costache

Rapid a reușit două transferuri importante de la CFR Cluj, în această vară. Florin Ștefan și Valentin Costache au venit să întărească echipa pregătită de Adrian Mutu. Fostul atacant dinamovist recunoaște că de abia aștepta să plece din Gruia.

Venit la Rapid de la CFR Cluj, Valentin Costache se destăinuie. „Când nu joci, e oribil”

Valentin Costache nu a reușit să se impună în sistemul gândit de Dan Petrescu, la CFR Cluj. Atacantul de 23 de ani a jucat în multe meciuri, dar nu a devenit titular de bază. De aceea fotbalistul de abia aștepta o nouă provocare. Oferta venită de la Rapid l-a încântat pe fotbalist care nu a ezitat să semneze cu giuleștenii.

E cel mai urât lucru, să nu joci. Nu înțelegi nimic din fotbal, mai că îți vine să o iei pe străzi, de nebun. De aceea, nu vreau să mă mai gândesc ce a fost acolo, acum mă concentrez la Rapid. Eu nu consider că am făcut un pas în spate, dimpotrivă. Este un nivel de antrenamente ridicat, sunt grele. Este o plăcere să lucrezi cu Adrian Mutu, ai ce învăța de la el. Nu mă tem de presiune, doar vin de la CFR Cluj. Noi trebuie să ajungem în play-off, a declarat Costache, aflat în cantonament cu echipa.

Rapid, foarte aproape de Kevin Luckassen

Giuleștenii au realizat deja 4 transferuri, dar mai urmează cel puțin două. Mutu mai așteaptă întăriri, mai ales în compartimentul ofensiv, unde clubul din Grant nu are multe opțiuni. Rapid este foarte aproape să ajungă la o înțelegere cu Kevin Luckassen. Din informațiile Playsport, Adi Mutu și compania sunt la un pas să îl convingă pe atacantul care a jucat pentru Sepsi în ultimul sezon. Fostul jucător de la Poli Iași și de la Viitorul aparține de Kayserispor și ar agrea revenirea în Liga 1, după împrumutul în Covasna.

Prezent în studioul Playsport Live, Mihai Iosif a comentat așteptata mutare din Giulești. „Număr 9 poate fi gen Benzema sau poate fi gen Luis Surez, mai mobil.

E un atacant de forță, nu mi se pare foarte combinativ, dar un atacant masiv. Nu știu ce își doresc, de sistem… Mie îmi place ca numărul 9 să fie golgheter, să dea gol. Cu capul, cu gâtul, cu nu știu ce, dar eu asta îmi doresc de la un numărul 9. E normal să se vorbească despre play-off, a trecut tranziția. E stadion nou, e foarte normal”, a reacționat Mihai Iosif la Playsport Live.