Este cea mai proastă veste pentru FCSB și Toni Petrea. Antrenorul nu poate conta pe Claudiu Keșeru

Bădulescu Silvian / 27.11.2021, 23:26
Este cea mai proastă veste pentru FCSB și Toni Petrea. Antrenorul nu poate conta pe Claudiu Keșeru

Claudiu Keșeru nu va juca în derby-ul etapei, contra celor de la CSU Craiova. Atacantul vicecampioanei s-a lovit la antrenament.

Keșeru, în scădere de formă

Claudiu Keșeru a revenit la echipa roș-albastră în această stagiune și a început ca din tun. Totuși, în ultima lună, cifrele sale au fost destul de slabe, față de ceea ce a obișnuit acesta să arate, iar, în urma ultimului antrenament, el s-a accidentat. Nu poate să fie folosit de către Toni Petrea în duelul cu formația lui Laurențiu Reghecampf.

Acesta a intrat și în gura patronului, care a remarcat scăderea evidentă de formă a atacantului.

Nu știu ce se întâmplă cu Keșeru. Când a venit, am zis că e de talie mondială, că joacă la orice echipă din lumea asta. Forță, viteză, șut, proteja mingea, goluri din toate pozițiile. Am zis că e mult mai bun decât era înainte, că a crescut, dar acum nu știu ce se întâmplă, toate mingile le returnează. Dar nu vreau să-i zic nimic, cred că își va reveni” a declarat Gigi Becali după partida cu FC Botoșani.

Patru goluri și o pasă decisivă a reușit Claudiu Keșeru în primele cinci partide de la revenire. Mai apoi, acesta a scăzut în prestații.

„O echipă preocupată de fotbal”

Toni Petrea a vorbit despre partida cu CSU Craiova. El a prefațat duelul cu oltenii antrenați de Laurențiu Reghecampf. A avut cuvinte de laudă la adresa oltenilor și a ținut să sublinieze și valoarea lui Laurențiu Reghecampf.

O partidă dificilă, cu un adversar bun, un antrenor bun. O echipă preocupată de fotbal, cu un stil ofensiv. Vom încerca să blocăm lucrurile lor bune și să profităm de spațiile pe care le vom avea pe parcursul jocului”.

El a vorbit și despre revederea cu Reghe, cel al cărui asistent i-a fost în trecut, precum și de relația din prezent dintre cei doi.

Mă bucură revederea cu fostul meu coleg, cu Laurențiu, e ceva nou. E pentru prima oară când ne întâlnim ca adversari și am convingerea că va fi un meci frumos. Avem o relație bună, comunicăm, am mai discutat în trecut. Am păstrat o relație foarte bună cu el”.

Partida este programată duminică, la Craiova. Meciul fusese programat inițial la 20.30, dar a fost mutat la ora 20.15 pentru a permite suporterilor să fie prezenți la prima repriză din partidă.

Derby-ul etapei pune față în față echipa de pe locul doi, FCSB, cu cea de pe locul trei, CSU Craiova. Cele două sunt despărțite de patru puncte. Craiovenii pot cădea până pe locul cinci, în cazul unui eșec contra vicecampioanei.