„Eu nu refuz echipa națională!”. Antrenorul român care nu exclude varianta de a deveni selecționerul României

Bordei Radu / 18.10.2021, 16:48
„Eu nu refuz echipa națională!”. Antrenorul român care nu exclude varianta de a deveni selecționerul României

Chiar dacă Federația a anunțat că se bazează tot pe Mirel Rădoi, dacă România se califică pentru barajul pentru Mondial, selecționerul pare să se fi hotărât. „Nu rămân, indiferent de ce șanse avem” a fost anunțul lui Mirel Rădoi. Astfel, la sfârșitul lunii noiembrie, FRF trebuie să găsească o soluție nouă.

Au fost vehiculate multe variante. Cosmin Olăroiu, Laurențiu Reghecampf sau Adrian Mutu sunt numele de care s-a tot discutat.O altă potențială soluție a fost înaintată de fostul internațional, Ciprian Marica. Acesta a propus numele unui tehnician cu mare experiență.

„Eu nu refuz să vin”. Mesajul trimis de unul dintre cei mai titrați antrenori către conducerea FRF

La 61 de ani, Ioan Andone a ieșit din circuit de câțiva ani. Nu a mai antrenat din 2017, când a stat pentru puțin timp pe banca lui Dinamo. Totuși, Ciprian Marica l-a propus, tocmai pentru că știe că Andone este un tehnician cu mare experiență, dar și performanțe. A cucerit 3 titluri de campion al României, 4 Cupe și o Supercupă. Tehnicianul a recunoscut că o ofertă de la Federație l-ar face să revină asupra deciziei de a nu mai antrena.

Eu nu aș refuza niciodată echipa României, chiar dacă nu am mai antrenat de 3-4 ani. Totuși, sunt foarte mulți antrenori buni, mai tineri, liberi de contract. Pe ei trebuie să îi caute Federația. cel mai bun ar fi nea Mircea Lucescu, cu el am avea cele mai mari șanse, crede „Fălcosul”

„Din păcate, ce spune, aia face”. De ce crede Andone că nu sunt șanse ca Rădoi să se răzgândească

Chiar dacă mulți oameni din fotbal consideră că Mirel Rădoi poate fi întors din drum, Andone are altă părere. Fostul dinamovist nu crede că sunt șanse mari ca Rădoi să contiune pe banca României. Chiar dacă ar putea rata o șansă uriașă pentru cariera lui.

Este foarte păcat că s-a ajuns aici, mai ales dacă se califică. Ar fi o șansă mare pentru el și cariera lui. Să mergi la Mondial, cum să nu te duci. Dar îl cred când spune că nu o va face. Îl cunosc, el când spune ceva, nu dă ănapoi. Este o problemă pentru Federație, a declarat Andone, la Digisport

Una din variantele care au tot apărut ar fi și Laurențiu Reghecampf, dar antrenorul Craiovei s-a extras din conversație.

Contractul meu cu Universitatea Craiova se întinde pe doi ani de zile, nu m-am gândit nici o secundă să plec. Mă simt foarte bine, relația mea cu patronul echipei, cu domnul Rotaru, este foarte bună, cu echipa, cu oamenii care sunt lângă mine, a spus Reghe