Eugen Trică, discurs fair-play după egalul din Ghencea. ”Punctul acesta obținut de noi este nemeritat”

Ștefănescu Dragoș / 09.08.2022, 23:36
Eugen Trică, discurs fair-play după egalul din Ghencea. ”Punctul acesta obținut de noi este nemeritat”

Marți seară, CSA Steaua a primit vizita celor de la Metaloglobus în prima etapă din Liga a 2-a. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1, în ciuda dominării clare a roș-albaștrilor. La final, Eugen Trică a avut un discurs fair-play, recunoscând că echipa sa nu merita punctul obșinut.

CSA Steaua, doar un egal în prima etapă din Liga a 2-a

Marți seară, CSA Steaua a înfruntat-o pe teren propriu pe Metaloglobus, în prima etapă din Liga a 2-a. Partida s-a terminat la egalitate scor 1-1, în ciuda dominării clare a roș-albaștrilor. Golurile au fost înscrise de Ștefan Bodișteanu în minutul 45+2 pentru Steaua și Ovidiu Herea pentru Metaloglobus în minutul 50.

Eugen Trică, impresionat de forța celor de la CSA Steaua. Tehnicianul susține că echipa sa nu merita punctul obținut

La final, Eugen Trică a evidențiat jocul solid al celor de la CSA Steaua, echipă pe care o consideră cea mai puternică din Liga a 2-a. Mai mult, tehnicianul lui Metaloglobus a explicat că echipa sa nu merita să câștige un punct în Ghencea. Trică a dezvăluit și ce a simțit în momentul debutului fiului său, Atanas, în tricoul Stelei. Acesta a intrat pe teren în minutul 68.

Am întâlnit azi, din punctul meu de vedere, cea mai bună echipă din Liga 2. Cred că punctul acesta obținut de noi este nemeritat. Steaua și-a creat ocazii, noi am avut o singură ocazie. Per ansamblu, prima repriză a fost sub orice critică pentru noi. Am încercat să-i trezesc la pauză, apoi am marcat repede.

Îmi doresc mult mai mult de la această echipă. Revenirea pe Ghencea a fost foarte frumoasă, am fost și la inaugurarea stadionului. Publicul a fost extraordinar. Din păcate, nu au drept de promovare, iar suporterii și jucătorii chiar merită. Nu știu cine ar trebui să facă ceva.

Atanas a intrat când am reușit să închid jocul foarte bine, nu prea a avut spații. Este un jucător bun, dacă se pregătește cred că va prinde echipa la Steaua. Este foarte talentat. Mi-a fost frică, când a intrat, am zis „tocmai mie să-mi dea gol”. El și-a dorit foarte mult să ajungă la Steaua. Totul depinde de el să se impună, să prindă un tricou de titular.

Ne dorim să jucăm fotbal în fiecare meci și să prindem primele șase locuri, acesta este obiectivul nostru”, a spus Eugen Trică.

Ce mutări a făcut CSA Steaua în această vară

Antrenorul Daniel Oprița a primit câțiva jucători interesanți în această vară, cum ar fi Costinel Gugu, Alexandru Sima, Cristian Balgiu, Atanas Trică, David Dincă, Tsvetelin Chunchukov, Laurențiu Corbu, Ștefan Bodișteanu, Doru Calestru, Cristian Blaga și Alexandru Sabău.

La capitolul plecări, Steaua a pierdut nume precum Raul Bălbărău, Liviu Băjenaru, Vasile Buhăescu, Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu, George Călințaru, Dragoș Huiban, Robert Neacșu, Alexandru Zaharia sau Florin Răsdan.

„Militarii” nu au pierdut niciun joc în perioada de pregătire: FC Argeș 0-1 Steaua, Farul Constanța 1-1 Steaua, FK Makodenja 2-3 Steaua, CSKA Sofia 1948 0-3 Steaua, FC Bregalnica Stip 0-0 Steaua, Steaua 2-1 Akritas Chlorakas, Steaua 6-0 Jiul Petroșani și Steaua 1-0 CSM Alexandria.