FC U Craiova încheie anul cu o remiză albă. Oltenii nu și-au pierdut speranța și vor să revină mai puternici după sărbători

Ștefănescu Dragoș / 20.12.2021, 22:07
FC U Craiova încheie anul cu o remiză albă. Oltenii nu și-au pierdut speranța și vor să revină mai puternici după sărbători

FC U Craiova 1948 și CS Mioveni s-au înfruntat azi în etapa cu numărul 21 a Ligii 1. Cele două echipe au oferit un spectacol fără goluri și au terminat la egalitate, scor 0-0. După meci, oltenii au demostrat că nu și-au pierdut speranța declarând că vor să revină mai puternici după sărbători.

FC U Craiova încheie anul cu o remiză

FC U Craiova și CS Mioveni s-au înfruntat azi în etapa cu numărul 21 a Ligii 1. Meciul din Bănie era ultima șansă pentru cele două echipe de a încheia anul cu un rezultat pozitiv.

Partida din Bănie a început lent, fără ocazii importante de poartă. În minutul 29, Pop a șutat din întoarcere spre poarta argeșenilor, după o centrare deviată de Asamoah. CS Mioveni a avut o ocazie mare în minutul 33, atunci când Dumitriu a centrat din prima iar Coșereanu a trimis cu capul puțin pe lângă poarta lui Popa. După încă 6 minute, oltenii au avut un gol anulat, cînd Sidibe a scăpat singur cu Ducan și a trimis mingea în poarta celor de la CS Mioveni. Reușita sa a fost anulată din cauza unui ofsaid.

Repriza a doua a debutat cu o ocazie imensă a argeșenilor. Rusu i-a pasat lui Coșereanu în interiorul careului. Acesta a șutat din unghi, dar balonul a nimerit bara. Oltenii au nimerit și ei bara în trei rânduri. În minutul 67, Kovacic a reluat cu capul o centrare a lui Sidibe, dar balonul a lovit transversala. Câteva minute mai târziu, Sidibe a șutat din afara careului, dar balonul a șters bara porții argeșenilor. Sarabanda de bare a continuat în minutul 88, când Compagno a plonjat foarte bine și a trimis cu capul spre poarta lui Ducan. Balonul a lovit din nou bara. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, în ciuda faptului că ambele echipe au avut nenumărate ocazii de gol.

După acest rezultat, FC U Craiova 1948 se menține pe locul 14 în clasament, cu 19 puncte. CS Mioveni se poziționează pe locul 12, cu 21 de puncte.

Oltenii vor să revină mai puternici după sărbători

La finalul partidei, jucătorii de la FC U Craiova 1948 au declarat că nu sunt deloc mulțumiți cu locul pe care îl ocupă în Liga 1, la finalul anului. Totuși, oltenii au admis faptul că nu și-au pierdut speranța și doresc să revină mult mai puternici după sărbători.

A fost un meci greu, ne așteptam la asta. Am încercat să găsim breșe în defensiva argeșenilor, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Vă spun sincer că nu știu ce banner au pus suporterii, am fost concentrat la meci. Pentru a fi suporterii alături de noi trebuie sa avem rezultate. Eu cred că valoarea lotului nu este de locul pe are ne aflăm acum. Puteam să fim mult mai sus decât acum. O să muncim să urcăm în clasamanet. Avem o relație foarte bună cu Dan, el a fost mereu alături de noi. Liniștite nu vor fi sărbătorile pentru că nu suntem mulțumiți de locul în clasament. O să stăm cu familiile și apoi vom reveni mai puternici în noul an”, a declarat Sorin Bușu.

În mare parte am dominat acest meci, am avut multe ocazii dar din păcate mingea nu a intrat în poartă. Pe viitor trebuie să muncim mai mult. Eu cred că a fost o inconstanță în meciuri. Am făcut meciuri bune apoi am făcut cîteva meciuri slabe. Trebuie să avem constanță, atunci vom fi o echipă puternică. Constanța ne lipsește. Este dreptul suporterilor să fie supărați. Și noi și conducerea suntem supărați. Trebuie să o scoatem la capăt. Din ianurie trebuie să muncim mai mult și să obținem rezultate bune. Înainte de aceste două meciuri poate ne gândeam că 4 puncte sunt multe, acum pot spune că meritam aceste rezultate bune. Este decizia conducerii dacă Dan Vasilică va rămâne la conducerea tehnică a echipei”, a spus Vlad Achim.